Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0985ELH-VK review

  • Design
    (4.4)
  • Functii
    (4.3)
  • Pret
    (5)
4.6

Sumar

Daewoo DSB-F0985ELH-VK este un aparat de aer conditionat modern si eficient cu un consum redus de energie si un nivel foarte scazut al zgomotului. Filtrarea eficienta a aerului, kit-ul de instalare inclus in pret si montajul gratuit fac ca acest aparat de aer conditionat sa fie una din cele mai bune optiuni pentru camerele mici si medii. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Spre deosebire de alte electrocasnice, aparatele de aer conditionat au pe langa costul de achizitie si costuri cu montajul sau cu kit-ul de instalare. Unele modele au acest kit inclus in pret, in timp ce pentru altele va trebui sa il achizitionati separat de la firma care se ocupa de montaj. Aparatele cu o capacitate mai mica de racire sunt mai ieftine si sunt perfecte pentru camerele sau spatiile cu dimensiuni mici si medii. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditiona care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0985ELH-VK

Aparat de aer conditionat elegant

Daewoo DSB-F0985ELH-VK este un aparat de aer conditionat inverter a carui unitate interna are un design putin arcuit si un display situat in partea frontala. Capacitatea de racire a acestui model este de 9000 BTU, fiind potrivit pentru dormitoarele sau livingurile cu o suprafata cuprinsa intre 15 si 25 de metri patrati. Unitatea interna are dimensiuni de 80 x 28 x 18.5 cm si un debit maxim de aer de 650 m3/h, putand sa reduca temperatura cu cateva grade intr-un timp destul de scurt.

Consum redus si silentiozitate

Consumul nominal la racire de 800 W este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, valoare coeficientului de randament la racire confirmand eficienta acestui model. Daewoo DSB-F0985ELH-VK are o unitate interna cu un nivel de zgomot cuprins intre 28 si 40 dB, astfel ca il veti putea folosi si in timpul noptii fara sa va deranjeze. Unul din putinele puncte slabe ale acestui model este nivelul de zgomot ridicat al unitatii externa astfel ca va trebui sa incercati sa o montati cat mai departe de ferestrele dormitorului.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Telecomanda Daewoo DSB-F0985ELH-VK

Functii si meniu

Controlul aparatului se face cu o telecomanda cu afisaj si meniu simplu, care permite setarea rapida a temperaturii si a modului de racire. Pe langa functiile de incalzire si racire, acest model beneficiaza si de functia de dezumidificare, care va va ajuta sa creati un climat mai confortabil reducand umiditatea din aer. Pentru filtrarea aerului este folosit un filtru antibacterian care va retine si cele mai mici particule de praf si alergeni avand astfel un aer mult mai curat. Pentru racirea rapida a incaperii veti putea folosi functia turbo iar pentru diagnosticarea unor eventuale erori in functionare veti putea utiliza functia de autodiagnosticare.

Acest model are kit-ul de instalare inclus in pret insa achizitionandu-l in aceasta perioada veti beneficia si de montaj gratuit in cel mult 10 zile lucratoare de la solicitare.

Puncte tari

+ design simplu si elegant

+ consum redus de energie

+ nivel foarte scazut al zgomotului

+ filtrare eficienta a aerului

+ kit de instalare inclus

+ montaj gratuit in 10 zile

Puncte slabe

– unitatea externa are un nivel al zgomotului destul de ridicat

Concluzii

Concluzionand, Daewoo DSB-F0985ELH-VK este un aparat de aer conditionat modern si eficient cu un consum redus de energie si un nivel foarte scazut al zgomotului. Filtrarea eficienta a aerului, kit-ul de instalare inclus in pret si montajul gratuit fac ca acest aparat de aer conditionat sa fie una din cele mai bune optiuni pentru camerele mici si medii.