Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW review

  • Design
    (4.5)
  • Consum
    (4.4)
  • Functii
    (4.6)
4.5

Sumar

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW este un aparat de aer conditionat de ultima generatie cu un design elegant si o capacitate buna de racire. Silentiozitatea, consumul redus de energie dar si kitul de instalare si montajul gratuit sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat. 

Aparatele de aer conditionat sunt mari consumatoare de energie de aceea este indicat sa alegeti un model cu un consum redus si o capacitate adecvata pentru spatiul in care il veti instala. Daca livingurile mari sau spatiile deschise necesita aparate de aer conditionat cu capacite de racire de 14-18.000 BTU, pentru un dormitor sau living de apartament cu dimensiuni medii este suficienta o capacitate de racire de 12.000 BTU. Oferta foarte variata face insa dificila alegerea unui aparat de aer conditionat bun, iar pentru a va ajuta va vom prezenta un model de noua generatie care este comercializat sub brandul Daewoo.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Aparat de aer conditionat modern

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW este un aparat de aer conditionat inverter cu un design de culoare alba si un display ascuns in partea din mijloc. La designul elegant contribuie atat marginile rotunjite cat si elementul decorativ auriu din partea inferioara a unitatii. Dimensiunile unitatii interne de 80.6 x 18.2 x 29.2 cm sunt destul de compacte, iar capacitatea de racire de 12.000 BTU face ca acest model sa fie potrivit pentru incaperile cu suprafata cuprinsa intre 20 si 30 de metri patrati.

Silentiozitate si consum redus

Unul din cele mai importante atuuri ale acestui aparat de aer conditionat este nivelul foarte scazut al zgomotului unitatii interne care variaza intre 26 si 50 dB, astfel ca il veti putea folosi si pe timpul noptii fara sa va deranjeze. Un alt puncte forte este consumul redus de energie care este confirmat de incadrarea in clasa de eficienta energetica A++ dar si de valoarea buna a coeficientului pentru randamentul sezonier la racire SEER.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Telecomanda Daewoo DSB-F1202ELH-VKW

Functii si optiuni

Controlul aparatului se poate face cu ajutorul telecomenzii ergonomice cu display digital dar si prin intermediul unei aplicatii instalate pe orice smartphone. Veti putea astfel sa verificati temperatura si sa porniti sau opriti aparatul chiar de la serviciu. Pe langa functiile de incalzire si racire, Daewoo DSB-F0902ELH-VKW are si o functie de dezumidificare care poate sa reduca disconfortul creat de umiditatea ridicata in zilele caniculare de vara.

Daewoo DSB-F0902ELH-VKW are un ventilator cu 4 trepte dar si o functie turbo care va furniza o temperatura de 16 grade Celsius, reducand timpul de racire al unei incaperi. Filtrul lavabil asigura captarea particulelor de praf si alergeni iar functia sleep va regla automat temperatura pe timpul noptii reducand astfel si consumul energetic. In pretul aparatului este inclus atat kit-ul de instalare cat si montajul in cel mult 10 zile lucratoare de la achizitie. In plus, veti putea beneficia si de garantia extinsa de 4 ani oferita de producatorul sud-coreean.

Puncte tari

+ design modern cu display ascuns

+ capacitate buna de racire

+ consum redus de energie

+ nivel foarte scazut al zgomotului

+ filtrare eficienta a aerului

+ optiuni de conectare la wi-fi

+ kit de instalare si montaj inclus in pret

+ garantie extinsa de 4 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Daewoo DSB-F0902ELH-VKW este un aparat de aer conditionat de ultima generatie cu un design elegant si o capacitate buna de racire. Silentiozitatea, consumul redus de energie dar si kitul de instalare si montajul gratuit sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aparat de aer conditionat.