Daewoo DSB-H12A0KLH-VW, Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++ – Pareri si Review

Daewoo DSB-H12A0KLH-VW - 12.000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi, 32/50 dB
Daewoo DSB-H12A0KLH-VW

Product Name: Daewoo DSB-H12A0KLH-VW

Product Description: Daewoo DSB-H12A0KLH-VW este un aparat de aer conditionat cu o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si o capacitate de racire de 12.000 BTU. Aparatul dispune de conectivitate Wi-Fi si de mai multe functii si optiuni utile.

Brand: Daewoo

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

Daewoo DSB-H12A0KLH-VW este un aparat de aer conditionat cu un design minimalist si o eficienta energetica buna. Gama variata de functii, conectivitatea Wi-Fi si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aparat de aer conditionat produs de Daewoo o alegere excelenta pentru familiile cu venituri medii. 

Pros

+ design minimalist

+ display digital 

+ functii si optiuni utile

+ conectivitate Wi-Fi

+ kit de instalare inclus in pret

+ pret redus in aceasta perioada

Cons

– nivelul zgomotului la treptele superioare este destul de ridicat

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele de aer conditionat au, in general, preturi de achizitie destul de mari, la care se adauga si cele cu instalarea. Exista totusi si aparate de aer conditionat care pot fi achizitionate la un pret mai rezonabil, precum cele produse de compania sud-coreeana Daewoo. Cele mai noi modele din portofoliul Daewoo au atat un design modern cat si specificatii tehnice bune. Daewoo DSB-H12A0KLH-VW este un astfel de model iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-H12A0KLH-VW

Daewoo DSB-H12A0KLH-VW – aparat de aer conditionat cu 12.000 BTU

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-H12A0KLH-VW are o unitate interioara cu design minimalist alb, si un element decorativ auriu in partea inferioara. Designul elegant permite instalarea aparatului atat intr-un dormitor modern cat si intr-un livingroom recent renovat. Acest model are o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru camerele si spatiile deschise cu o suprafata maxima de 35 mp. Alte modele performante cu o capacitate similara de racire sunt: LG Air Purification AP12RT, Midea Mission II MB-12N8D6/MBT-12N8D6, Samsung Cebu AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU sau LG Deluxe DC12RT. Unitatea interna are dimensiuni de 77.7 x 20.5 x 25 cm, iar kit-ul de instalare este inclus in pret in limita a 3 metri liniari.

Eficienta energetica A++

Daewoo DSB-H12A0KLH-VW are un compresor  ECO Inverter cu o eficienta energetica buna si un nivel rezonabil al zgomotului. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++, iar coeficientul randamentului sezonier la racire este de 6.1. Unitatea interna are un debit de aer de 550 m3/h si poate fi setata in 5 trepte de viteza, in functie de necesitati. Fluxul de aer poate fi setat atat vertical cat si orizontal, aerul putand sa ajunga pana la 18 metri fata de unitatea interioara. Nivelul zgomotului unitatii interne variaza intre 32 si 50 dB, astfel ca il veti putea folosi si atunci cand va odihniti. 

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 9.000 BTU

Daewoo DSB-H12A0KLH-VW

Conectivitate Wi-Fi

Aparatul dispune de un display digital care poate fi oprit si care afiseaza temperatura si functiile activate. Acest model dispune de conectivitate Wi-Fi, controlarea aparatului putand sa fie facuta si prin intermediul unei aplicatii mobile. Pe langa functiile de racire si incalzire, aparatul permite si dezumidificarea aerului cu un volum de 1.2 litri pe ora. Mai mult, optiunea Sleeping Mode ajusteaza automat temperatura pe parcursul noptii iar optiunea Turbo va raci rapid aerul cu un consum redus de energie. In plus, filtrrul Easy Cleaning cu densitate marita se curata usor si capteaza particulele de praf din aerul emis. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ display digital 

+ functii si optiuni utile

+ conectivitate Wi-Fi

+ kit de instalare inclus in pret

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– nivelul zgomotului la treptele superioare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Daewoo DSB-H12A0KLH-VW este un aparat de aer conditionat cu un design minimalist si o eficienta energetica buna. Gama variata de functii, conectivitatea Wi-Fi si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aparat de aer conditionat produs de Daewoo o alegere excelenta pentru familiile cu venituri medii.