Aparat de aer conditionat HEINNER Mirror HAC-MR12DBL review

  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Heinner Mirror HAC-MR12DBL este un aparat de aer conditionat cu un design actual, o capacitate buna de racire si un consum redus de energie. Filtrarea eficienta a aerului, functiile speciale si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje importante ale acestui aparat de aer conditionat. 

Designul unitatilor interioare ale aparatelor de aer conditionat a inceput sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de achizitie, astfel ca exista un numar tot mai mare de aparate in culori si cu finisaje mai deosebite. Un astfel de aparat cu finisaje tip oglinda si o nuanta mai inchisa se va putea incadra cu usurinta intr-un living elegant fara sa influenteze in mod negativ designul incaperii. Totusi, pe langa design, aparatul va trebui sa aiba si o capacitate buna de racire, un consum redus de energie dar si o filtrare eficienta a aerului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat cu finisaje elegante si specificatii bune care este comercializat sub brandul Heinner.

=> Vedeti si: Cele mai bune aparate de aer conditionat 12.000 BTU

Aparat de aer conditionat Heinner Mirror HAC-MR12DBL

Aparat de aer conditionat elegant

Heinner Mirror HAC-MR12DBL este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu design elegant de culoare albastra cu finisaje tip oglinda. Unitatea interna are dimensiuni de 80.5 x 19.4 x 29.7 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU, fiind recomandat pentru livinguri si dormitoare cu suprafata cuprinsa intre 15 si 20 mp.

Eficienta si consum redus

Heinner Mirror HAC-MR12DBL are un consum redus de energie confirmat atat de incadrarea in cea de-a doua clasa de eficienta energetica A++ cat si de valoarea buna a coeficientului pentru randament sezonier la racire. Tehnologia 3D Inteter contribuie la consumul redus de energie, acest model consumand doar 1 W in standby. In schimb nivelul zgomotului unitatii interne este destul de ridicat, valoare de 53 dB confirmand ca nu veti putea utiliza aparatul atunci cand va odihniti.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de aer conditionat

Consum Heinner Mirror HAC-MR12DBL

Functii si optiuni

Display-ul digital este unul discret, iar controlul se face prin intermediul unei telecomenzi cu meniu simplu si intuitiv care beneficiaza si de functia Followe Me. Ventilatorul unitatii interne are 12 trepte care va vor ajuta sa controlati cu precizie debitul de aer, iar functia de dezumidificare va elimina pana la 1.2 litri de apa pe ora din aerul interior. Debitul maxim al unitatii interne este de 600 m3/h astfel ca impreuna cu functia Turbo veti reusi sa reduceti temperatura cu cateva grade intr-un timp destul de scurt.

Filtrul High Density asigura captarea particulelor mici de praf si alergeni iar functia de auto-curatare va mentine evaporatorul curat si uscat. Timerul, diagnosticarea automata sau mentinerea pozitiei flapsului la repornire sunt alte functii care isi vor dovedi utilitatea in timp.

Puncte tari

+ design elegant cu panel tip oglinda

+ consum redus de energie

+ afisaj digital discret

+ functie de dezumidificare

+ filtrare eficienta a aerului

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Concluzii

In concluzie, Heinner Mirror HAC-MR12DBL este un aparat de aer conditionat cu un design actual, o capacitate buna de racire si un consum redus de energie. Filtrarea eficienta a aerului, functiile speciale si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje importante ale acestui aparat de aer conditionat.