Aparat de barbierit Philips OneBlade Pro QP6510/20 review

  • Eficienta
    (5)
  • Baterie
    (4.8)
  • Pret
    (4.75)
4.8

Sumar

Philips OneBlade Pro QP6510/20 este un aparat modern care ofera atat un barbierit eficient cat si o tundere si o finisare usoare a barbii. Durata mare de viata a bateriei si pieptenele de tundere cu 12 lungimi diferite si raportul calitate /pret foarte bun fac din acest aparat o alegere buna pentru orice barbat.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Indiferent daca se barbieresc in fiecare zi sau doar o data pe saptamana, barbatii au nevoie de un aparat de ras care sa sa le ofere un barbierit usor si care sa nu irite pielea. Dar alegerea aparatului de barbierit perfect poate fi destul de dificila daca tinem cont de numarul mare de aparate de ras disponibile si de tehnologiile folosite de acestia. Pentru a alege aparatul potrivit pentru dumneavoastra va trebui sa luati in considerare alte aspecte precum durata de utilizare si timpul de incarcare a bateriei, modul de barbierire sau optiunile suplimentare precum cele de tundere a barbii.

Aparat de ras OneBlade Pro QP6510-20

Aparat hibrid de barbierit si tuns

Philips OneBlade Pro QP6510/20 este un aparat hibrid de barbierit si tuns barba de generatie noua, care a fost lansat la sfarsitul anului trecut. Acest aparat nu este doar un aparat de barbierit sau de ras ci este un hibrid care le combina cu succes pe amandoua, fiind potrivit pentru barbatii care alterneaza intre un barbierit zilnic si intretinerea barbii de diferite lungimi. Cu finisaje elegante de culoare neagra, acest aparat de barbierit are o forma ergonomica care asigura o folosire usoara si o aderenta buna chiar si atunci cand aparatul este ud. OneBlade Pro QP6510/20 poate fi folosit atat pentru barbieritul umed cu spuma de ras cat si pentru cel uscat in functie de preferinte. Lama aparatului are un design distinctiv de culoare neagra care asigura 200 de miscari rapide pe secunda potrivit producatorului. Lama se monteaza in acelasi mod cu a unui aparat de ras clasic, putand fi scoasa cu usurinta pentru curatare sau pentru inlocuire. Philips recomanda inlocuirea lamei o data la 4 luni la un barbierit bisaptamanal, astfel ca va trebui sa luati in considerare costurile suplimentare pentru achizitia acestor lame.

OneBlade Pro QP6510-20

Baterie cu durata buna de viata

Bateria ofera 60 de minute de barbierit cu o singura incarcare care dureaza aproximativ o ora, ceea ce inseamna ca va trebui sa il incarcati dupa aproximativ 15-20 de utilizari. Un indicator cu trei leduri va arata stadiul de incarcare a bateriei, aparatul neputand insa fi folosit si atunci cand se afla la incarcat. Un aspect negativ este nivelul de zgomot destul de ridicat care atinge o valaore de 75 dB. In pachet veti gasi si un pieptene de tundere de precizie cu ajutorul caruia veti putea sa va tundeti barba alegand una din cele 12 lungimi cuprinse intre 0.5 si 9 mm.

Barbierit usor si eficient

Desi are dimensiuni mici, Philips OneBlade Pro QP6510/20 este un aparat agil si foarte usor de folosit. Impreuna cu pieptenul de tundere cu precizie, lama taie cu usurinta firele de par groase chiar in zone mai greu accesibile. Firele de par care cresc paralele cu pielea sunt indreptate pentru a fi tunse la lungimea pe care o doriti. Lama este perfecta si pentru finisaje, alunecand cu usurinta in toate zonele fetei putand sa stilizati o barba cu linii curbe sau drepte. Curatarea aparatului se poate face destul de usor cu o perie sau sub jet de apa dupa ce ati scos lama in prealabil.

Concluzie

Philips OneBlade Pro QP6510/20 este un aparat modern care ofera atat un barbierit eficient cat si o tundere si o finisare usoare a barbii. Durata mare de viata a bateriei si pieptenele de tundere cu 12 lungimi diferite si raportul calitate /pret foarte bun fac din acest aparat o alegere buna pentru orice barbat.