Aparat de calcat vertical cu abur PHILIPS ClearTouch Essence GC537/65 review

  • Putere
    (4.8)
  • Eficienta
    (4.2)
  • Pret
    (4.6)
4.5

In ultima perioada au aparut tot mai multe fiare si statii de calcat care au si functie de calcare verticala. Acestea se vor putea folosi pentru eliminarea rapida a cutelor de pe haine sacouri sau camasi din tesaturi mai sensibile dar si de pe draperii sau perdele. Cu toate acestea, forma si greutatea fierului le face dificil de manevrat astfel ca cea mai buna optiune ramane un aparat de calcat vertical cu abur. Aburul puternic, forma ergonomica a aparatului si accesoriile incluse va vor ajuta sa indepartati rapid chiar si cele mai dificile cute de pe rochiile de seara sau costumele elegante. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de calcat vertical cu abur produs de Philips.

Aparat de calcat vertical cu abur PHILIPS ClearTouch Essence GC53765

Aparat ergonomic

PHILIPS ClearTouch Essence GC537/65 este un aparat de calcat vertical cu aburi care are un design modern cu o combinatie inspirata de culori. Dimensiunile aparatului sunt de 33 x 182 x 33 cm, tija metalica fiind reglabila pentru o utilizare cat mai confortabila. Cablul de alimentare are o lungime de 1.6 metri oferindu-va astfel a raza mare de lucru, iar greutatea de doar 3.69 Kg permite transportul si depozitarea facila a aparatului. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.2 litri si este detasabil putand fi alimentat cu usurinta cu apa de la robinet.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

PHILIPS ClearTouch Essence GC53765

Putere si eficienta

Aparatul are o putere mare de 2000 W, aburul putand fi reglat in cele trei niveluri in functie de grosimea hainelor, tipul tesaturii sau cat de incretite sunt. Jetul de abur continuu de 40g/min va indeparta cu usurinta cutele chiar si de pe materiale sensibile fara sa fiti nevoiti sa faceti prea multe miscari. In plus, aburul puternic indeparteaza pana la 99% din bacterii dar si diferitele mirosuri de pe hainele care nu necesita spalare. Aparatul are un cap larg cu placa de otel inoxidabil care aluneca usor fara sa fiti nevoiti sa apasati pentru a indeparta cutele.

Accesorii utile

In pachet veti gasi o agataroare reglabila de haine pe care veti putea pune atat camasi sau sacaouri cat si rochii sau fuste. Pentru a crea pliruile pentru fuste, pantaloni sau camasi puteti utiliza un dispozitiv special pentru pliuri, iar pentru a va proteja de aburul fierbinte veti putea folosi manusa de protectie. In partea superioara a capului de calcare exista un capac pentru parfum MyEssence unde veti putea adauga pana la 7 picaturi din parfumul preferat pentru haina cu un miros incantator. Aparatul va trebui curatat de calcar cel putin o data pe luna pentru a-i asigura functionarea eficienta o perioada cat mai lunga de timp.

Puncte tari

+ putere de 2000 W

+ jet de abur continuu puternic

+ accesorii utile

+ optiunea de parfumare a hainelor

+ forma ergonomica

Puncte slabe

– nu are rezultate foarte bune pe haine din tesaturi groase

Concluzii

In concluzie, PHILIPS ClearTouch Essence GC537/65 este un aparat de calcat cu abur puternic, eficient si usor de utilizat. Accesoriile utile, rezervorul detasabil sau optiunea de parfumare a hainelor fac din acest aparat o alegere ideala pentru persoanele care doresc sa aiba o tinuta impecabila in fiecare zi.