Aparat de calcat vertical cu abur Philips ClearTouch GC565/95 review

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologie
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.5

Indiferent daca o persoana se pregateste pentru un interviu de angajare, pentru o intalnire importanta sau pentru o petrecere, hainele sale trebuie sa arate impecabil. Acest lucru presupune doua aspecte: hainele trebuie sa fie in primul rand curate, iar in al doilea rand calcate. Si asta pentru ca se pare ca toate aceste detalii, aparent nesemnificative, transmit informatii importante despre cel care poarta astfel de tinute: seriozitate, minutiozitate, buna educatie, atentie la detalii si lista poate continua.

=> Vezi si: Cele mai bune aparate de calcat vertical cu abur

aparat-de-calcat-vertical-Philips-ClearTouch-GC565

Si pentru ca de multe ori calcarea hainelor este o activitate care ofera reale batai de cap, compania Philips s-a gandit sa imbunatateasca viata celor care vor sa arate impecabil, indiferent de evenimentul la care iau aparte. Acest lucru este posibil nu datorita unui fier de calcat obisnuit, ci datorita aparatului de calcat cu abur Philips ClearTouch GC565/95. Acesta are forma verticala pentru a putea fi mai usor de utilizat, dar si depozitat, putand fi asezat pe balcon, in dulap, dupa usa sau chiar sub pat.

De ce este aparatul de calcat cu abur Philips ClearTouch GC565/95 mai bun decat un fier de calcat obisnuit

Philips-ClearTouch-GC565-95

Cu toate ca exista persoane reticente care pretind ca aparatul de calcat ocupa mai mult spatiu decat un fier obisnuit, trebuie precizat ca modelul Philips ClearTouch GC565/95 nu are nevoie de masa de calcat pentru ca hainele sa fie calcate cum trebuie, ci sunt suficiente suporturile din dotare.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Acesta vine dotat cu functia cu aburi care face ca aerul sa patrunda usor in tesatura pentru a obtine haine perfect calcate si gata de a fi purtate. Iar talpa SmartFlow Plus are datoria de a mentine debitul de abur la o temperatura buna pentru toate toate tipurile de tesaturi. In felul acesta, hainele care au fost arse din cauza fierului de calcat sunt doar o amintire urata. De acum, nivelul de abur poate fi setat pe unul dintre cele trei nivele, iar tesaturile precum matasea sau lana vor fi protejate, fara a se compromite rezultatele privind netezirea si calcarea lor.

In cazul in care aparatul de calcat este utilizat cu regularitate, functia anti-calcar are rolul de a mentine durata de viata a dispozitivului vreme cat mai indelungata. Aceasta functie se dovedeste de un real folos pentru persoanele care activeaza in domeniul croitoriei sau al designului vestimentar si care au de operat cu tot felul de materiale textile.

Rezervorul de apa al dispozitivului poate fi detasat pentru a fi curatat ori de cate ori este nevoie. Timpul de incalzire pentru ca aparatul de calcat sa fie gata de folosire este foarte scurt, acesta neavand nevoie de mai mult de un minut pentru ca totul sa mearga bine, pe cand fierul de calcat obisnuit cu siguranta trebuie lasat mai mult timp pentru ca talpa sa fie incinsa corespunzator, iar apoi cutele inestetice de pe haine sa fie indepartate.

In ceea ce priveste pretul acestui aparat de calcat, se poate spune ca este unul potrivit dotarilor, mai ales daca se ia in considerare si faptul ca acest aparat vine dotat si cu o manusa de protectie care nu permite utilizatorului sa se arda in timp ce calca hainele.