Aparat de curatat cu abur ROWENTA Clean & Steam RY7577WH pareri si review

? ROWENTA Clean & Steam RY7577WH - 1700 W, 5.4 Kg, 0.7 litri, 84 dB
Aparat de curatat ROWENTA Clean & Steam RY7577WH

Product Name: ROWENTA Clean & Steam RY7577WH

Product Description: ROWENTA Clean & Steam RY7577WH este un aparat de curatat cu putere de 1700 W si flux de abur ajustabil in 3 trepte. Aparatul dispune de un recipient de colectare de 0.3 litri si de un rezervor generos de 0.7 litri si are o greutate de 5.4 Kg.

Brand: Rowenta

  • Performante curatare
    (4.7)
  • Manevrabilitate
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

ROWENTA Clean & Steam RY7577WH este un aparat de curatat versatil care permite aspirarea si spalarea suprafetelor dure dintr-o singura miscare. Cele 3 trepte de abur, rezervorul cu volum generos si tehnologia ciclonica sunt alte avantaje ale acestui aparat de curatat din portofoliul Rowenta. 

Pros

+ maner ergonomic

+ timp de incalzire redus

+ 2 trepte de aspirare

+ 3 trepte pentru fluxul de abur

+ tehnologie ciclonica

+ filtru anticalcar

Cons

– greutatea aparatului este destul de mare

– nu se poate utiliza pe suprafete inguste

– nivel ridicat al zgomotului

Curatarea eficienta a pardoselilor poate sa necesite mai mult timp, atat pentru aspirare cat si pentru spalarea cu mopul. Totusi, prin utilizarea unui aparat multifunctional care aspira si spala dintr-o miscare, veti putea sa reduceti la jumatate timpul necesar curatarii. Un astfel de aparat utilizeaza un abur fierbinte care elimina bacteriile si microbii de pe gresie si parchet, nemafiind necesara utilizarea de substante de curatare care pot sa provoace alergii persoanelor sensibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de curatare multifunctional care este produs de compania germana Rowenta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Aparat de curatat ROWENTA Clean & Steam RY7577WH

Aparat de curatat versatil

Aparatul de curatat ROWENTA Clean & Steam RY7577WH are o carcasa alba cu insertii turcoaz si argintii si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Manerul ergonomic permite manevrarea facila a aparatului iar gratie cablului de alimentare cu lungime de 8 metri veti putea curata diferite incaperi fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are o lungime de 25.9 cm, o inaltime de 121 cm si o greutate de 5.4 Kg, comparabila cu a altor aparate multifunctionale care aspira si curata cu abur. 

Flux de abur ajustabil

ROWENTA Clean & Steam RY7577WH are o putere de 1700 W care asigura un flux puternic de aer pentru aspirare si un abur fierbinte in doar 30 de secunde care elimina pana la 99.9% dintre bacterii si germeni. Fluxul de abur se poate ajusta in 3 trepte in functie de suprafata curatata (gresie, parchet sau linoleum). Recipientul de colectare are un volum de 0.4 litri si se goleste usor iar rezervorul de apa are un volum de 0.7 litri si asigura o autonomie de 40 de minute, suficienta pentru curatarea unei suprafete maxima de 100 mp. Nivelul zgomotului de functionare este de 84 dB, o valoarea mare care ar putea sa deranjeze pe celelalte persoane din casa. 

ROWENTA Clean & Steam RY7577WH

Filtrare eficienta 

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia ciclonica avansata care separa praful de aerul reemis asigurand o functionare de lunga durata a motorului. In plus, filtrul anticalcar protejeaza boilerul de eventualele depuneri de calcar, insa este totusi indicat utilizarea apei demineralizate. Capul Dual Clean & Steam cu roti permite aspirarea si curatarea rapida a gresiei, parchetului sau linoleumului, in pachet fiind incluse 2 mopuri pentru toate tipurile de podele dure. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ timp de incalzire redus

+ 3 trepte pentru fluxul de abur

+ tehnologie ciclonica

+ rezervor de apa generos

+ filtru anticalcar

Puncte slabe

– greutatea aparatului este destul de mare

– nu se poate utiliza pe suprafete inguste

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Clean & Steam RY7577WH este un aparat de curatat versatil care permite aspirarea si spalarea suprafetelor dure dintr-o singura miscare. Cele 3 trepte de abur, rezervorul cu volum generos si tehnologia ciclonica sunt alte avantaje ale acestui aparat de curatat din portofoliul Rowenta.