Aparat de curatat cu aburi Black&Decker FSM1620 review

Black&Decker FSM1620
Aparat de spalat cu mop Black Decker FSM1620

Product Name: Black&Decker FSM1620

Brand: Black&Decker

  • Eficienta
    (4)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Pret
    (3.5)
4

Sumar

Black&Decker FSM1620 este un aparat de spalat cu aburi eficient si usor de utilizat. Spalarea usoara a suprafetelor dure, indepartarea a 99.9% din bacterii si tehnologiile care seteaza automat cantitatea de aburi in functie de tipul suprafetei alese fac din acest aparat o alegere buna pentru orice familie.

Daca vreti sa indepartati murdaria si microbii rapid, fara sa trebuiasca sa spalati cu mopul atunci aveti nevoie de un aparat de curatat cu aburi. Folosind un astfel de aparat nu va mai trebui sa asteptati ca suprafetele spalate sa se usuce, nici nu veti mai cumpara produse scumpe de curatare si dezinfectie. De asemenea pentru persoanele care detin animale, un aparat de curatat cu aburi va omori toate bacteriile si microbii care pun in pericol sanatatea copiilor. Daca doriti achizitia unui aparat de curatat cu aburi va trebui sa alegeti intre un model mai mare cu mop si unul mic care poate curata si ferestre sau spatii mai greu accesibile. Aparatele de spalat cu mop sunt cele mai populare, deoarece sunt mai ergonomice si usor de utilizat.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Aparat de spalat cu mop Black Decker FSM1620

Black&Decker FSM1620 este un aparat de curatat cu mop cu un design de culoare alba cu insertii bleu. Folosind acest aparat veti putea curata toate tipurile de suprafete care sunt rezistente la apa, inclusiv parchetul laminat. FSM1620 de la Black&Decker are o putere de 1600 W, o greutate de 2.6 Kg iar rezervorul de apa are o capacitate de 0.46 litri si se poate scoate usor atunci cand trebuie realimentat cu apa. Cablul de alimentare are o lungime de 6 metri astfel ca veti putea trece din hol in baie sau in balcon fara a fi nevoie sa schimbati priza de alimentare. Cu ajutorul tehnologiei AutoSelect care va permite sa selectati tipul pardoselei, aparatul de curatat va seta automat cantitatea de aburi necesara pentru curatare. Folosirea unui astfel de aparat de curatare cu aburi este benefica pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece Black&Decker FSM1620 distruge pana la 99.9% din microbii si alergenii din casele dumneavoastra.

Black Decker FSM1620

Black&Decker FSM1620 se poate folosi in 15 secunde de cand este pornit, rezervorul iluminandu-se in albastru atunci cand puteti sa incepeti sa curatati. Panoul de control este situat la mijlocul aparatului si este format din doua butoane, unul de pornire/oprire si unul rotativ pentru selectarea tipului de suprafata pe care doriti sa o curatati. Manerul are o forma ergonomica, care va permite sa efectuati miscari largi pentru o curatare mai rapida.

Manerul pivoteaza la 180⁰, permitandu-va sa curatati dupa usi, langa mobilier sau in spatii mai inguste. Lavetele Easy Glide sunt facut din micro fibre care asigura o alunecare usoara si o curatare eficienta chiar si a suprafetelor foarte murdare. Aceste lavete sunt foarte rezistente, putand fi spalate la masina de mai mult de 100 de ori. Atunci cand aparatul este fixat in pozitie verticala, acesta se va inchide automat pentru a economisi energie. Pentru o curatare eficienta, ar trebui sa aspirati intai suprafetele pe care doriti sa le spalati deoarece mopul nu poate strange toate rezidurile si mizeriile.

Concluzionand, Black&Decker FSM1620 este un aparat de spalat cu aburi eficient si usor de utilizat. Spalarea usoara a suprafetelor dure, indepartarea a 99.9% din bacterii si tehnologiile care seteaza automat cantitatea de aburi in functie de tipul suprafetei alese fac din acest aparat o alegere buna pentru orice familie.