Aparat de gatit 4 in1 Philips-Avent SCF881/01 review

Philips-Avent SCF881/01
 • Eficienta
  (4.8)
 • Functii
  (5)
 • Calitate/Preparare
  (4.7)
4.8

Sumar

Philips-Avent SCF881/01 este un aparat de gatit multifunctional care permite prepararea facila a mancarurilor pentru bebelusi. Optiunile de reincalzire si decongelare, vasul de capacitate mare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest aparat de gatit o alegere excelenta pentru orice mamica.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Perioada de diversificare poate sa fie foarte dificila pentru proaspetele mamici, insa aparatele de gatit multifunctionale pot sa usureze efortul depus pentru prepararea mancarii pentru bebelusi. Un astfel de aparat poate atat sa gateasca la abur diferite fructe si legume dar si sa le blendeze in acelasi vas dupa preparare. Astfel, veti putea sa preparati rapid atat supe creme cat si pireuri sanatoase din morcov, dovlecei, mere sau avocado. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de generatie noua care face parte din gama Advent de la Philips. 

Aparat de gatit Philips Avent SCF881/01

Aparat de gatit multifunctional

Philips-Avent SCF881/01 este un aparat de gatit de generatie noua, care permite atat prepararea alimentelor la abur cat si blendarea sau decongelarea acestora. Aparatul contine unitatea principala cu panoul de control, rezervorul de apa si un vas din plastic utilizat atat pentru gatire la abur cat si pentru blendare. Vasul are un maner ergonomic si se fixeaza usor in suport pe ambele capete.

4 functii usor de utilizat

Philips-Avent SCF881/01 dispune de 4 functii:

 • gatire la abur – permite prepararea la abur a legumelor, fructelor sau a carnii;
 • amestecare sau blendare – permite pasarea alimentelor preparate la abur sau amestecarea lichidelor si a fructelor moi;
 • reincalzirea – permite incalzirea in vasul de depozitate de 120 ml a unei supe sau a unui piure preparat anterior;
 • dezghetarea – alimentele preparate depozitate in congelator pot fi dezgetate rapid utilizand aceasta functie.

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea functiei de gatire, iar prin apasare este activata optiunea de blendare sau amestecare. 

Philips-Avent-SCF881-01-2

Vas cu capacitate de 1 litru

Vasul din plastic cu capacitate de 1 litriupermite prepararea unei cantitati mari alimente, care se pot utiliza ulterior prin reincalzire sau decongelare. Capacitatea de 1 litru este valabila doar pentru hrana solida iar cantitatea maxima de produse lichide care poate fi procesata este de 720 ml. In pachet veti gasi incluse atat un recipient pentru depozitare cat si o spatula pentru amestecare si o carte cu diferite retete pentru bebelusi. Curatarea vasului si a cutitului de blendare se poate face atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. 

Puncte tari

+ vas cu capacitate de un litru

+ utilizare facila

+ functii de reincalzire si decongelare

+ vas pentru depozitare

+ carte de retete inclusa

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– capacul colorat se scoate mai greu

Concluzii

In concluzie, Philips-Avent SCF881/01 este un aparat de gatit multifunctional care permite prepararea facila a mancarurilor pentru bebelusi. Optiunile de reincalzire si decongelare, vasul de capacitate mare si raportul bun intre calitate si pret fac din acest aparat de gatit o alegere excelenta pentru orice mamica.

Manual de utilizare Philips-Avent SCF881/01