Aparat de ras Braun 3040 Wet&Dry review

  • Eficienta
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.9)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Braun 3040 Wet&Dry este un aparat de ras de noua generatie cu o forma ergonomica care ofera un barbierit confortabil si o buna autonomie a bateriei. Plasticul de calitate, rezistenta la apa si raportul excelent calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca acest aparat de ras produs de Braun este i alegere foarte buna.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea unui aparat de barbierit potrivit pentru voi sau pentru a-l face cadou cuiva drag nu este foarte usoara. Numarul mare de modele existente pe piata, cu modalitati diferite de tundere poate sa va faca alegerea si mai dificila. Pentru inceput incercati sa selectati producatorii mai cunoscuti, si apoi in functie de buget sa va opriti asupra catorva modele mai interesante. Alegerea aparatului pe care  sa il achizitionati va trebui sa fie facuta luand in considerare cateva aspecte importante precum autonomia, forma si manevrabilitatea sau daca poate fi folosit atat pentru barbieritul umed cat si pentru cel uscat. In continuare va vom prezenta un aparat de ras de noua generatie de la producatorul german Braun.

Aparat de ras Braun 3040 Wet&Dry

Aparat de ras ergonomic

Braun 3040 Wet&Dry este un aparat de ras care are un design modern intr-o combinatie inspirata de culori. Aparatul are o forma ergonomica care ii asigura o utilizare facila, lateralele din cauciuc texturat contribuind la priza buna chiar si atunci cand este umed sau acoperit cu spuma de ras. Plasticul negru lucios este de calitate, aparatul avand o constructie solida care va rezista si eventualelor loviri accidentale.

Autonomie si performanta

Aparatul are 3 elemente de taiere care asigura un barbierit eficient si confortabil, taind firele cu lungimi diferite dintr-o singura miscare. Braun 3040 Wet&Dry are o autonomie excelenta de pana la 45 de minute astfel ca il veti putea folosi cate 5 minute in fiecare zi mai mult de o saptamana cu o singura incarcare. Bateria Ni-Mh se incarca complet in 60 de minute insa exista si optiunea de incarcare rapida de 5 minute pe care o veti putea folosi atunci cand va grabiti. Acest model ofera rezultate bune pentru barbieritul uscat in special pentru barba de 1-2 zile si rezultate excelente pentru barbieritul umed. Aparatul nu smulge firele de par si nu irita pielea, fiind potrivit si pentru persoanele cu o piele mai sensibila.

=> Vedeti si reviewul la Aparatul de ras Philips OneBlade Pro QP6510/20

Braun 3040 Wet&Dry

Intretinere si accesorii

Aparatul de ras poate fi curatat cu ajutorul periei inclusa in pachet dar si sub jetul de apa care va putea inlatura chiar si firele mai mici de par. Daca il folositi pentru barbieritul umed, este indicat ca macar odata pe luna sa utilizati un ulei special pentru aparatele de ras care va proteja aparatul prelungindu-i durata de viata. 3040 Wet&Dry are un trimer in partea din spate care se va putea folosi pentru tunderea perciunilor iar nivelul de zgomot este unul mult mai redus decat al altor aparate cu dimensiuni similare.

Puncte tari

+ forma ergonomica 

+ autonomie excelenta

+ barbierit umed confortabil

+ silentiozitate 

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

nu are inclus o husa pentru calatorii

Concluzii

In concluzie, Braun 3040 Wet&Dry este un aparat de ras de noua generatie cu o forma ergonomica care ofera un barbierit confortabil si o buna autonomie a bateriei. Plasticul de calitate, rezistenta la apa si raportul excelent calitate/pret sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca acest aparat de ras produs de Braun este i alegere foarte buna.