Aparat de ras Braun 5140s review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Braun 5140s este un aparat de ras electric cu lame oscilante care ofera un barbierit rapid si confortabil. Autonomia buna a bateriei, optiunile de utilizare umeda sau uscata tehnologiile moderne fac din acest aparat o alegere foarte buna chiar si pentru barbatii cu pielea sensibila.

» Profitati de reducerile de pana la 40% la produsele din cadrul campaniei Weekend Superstars de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va iritati de fiecare data cand folositi un aparat de ras cu lama atunci probabil ca aveti nevoie de un model electric. Pe langa faptul ca nu irita pielea, aparatele electrice de ras au mai multe avantaje precum reducerea timpului alocat barbieritului sau faptul ca nu veti mai fi nevoiti sa folositi geluri sau spume de ras costisitoare. In plus, cele mai noi modele au o autonomie buna a bateriei si sunt rezistente la apa, putand sa fie utilizate sub dus sau curatate sub jetul de la robinet. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de ras de noua generatie care este produs de compania germana Braun.

Aparat de ras Braun 5140s

Aparat de ras versatil

Braun 5140s este un aparat de ras de generatie noua cu un design utilizat si de alte modele ale producatorului german. Forma ergonomica si cauciucul texturat moale care acopera manerul ofera o aderenta buna chiar si atunci cand il utilizati in dus sau il spalati la robinet. Acest model este rezistent la apa, astfel ca va putea fi utilizat atat sub dus, impreuna cu geluri si spume de ras si cat si pe barba uscata.

Barbierit confortabil si eficient

Braun 5140s este un aparat de ras cu un cap flexibil in 8 directii care urmareste conturul fetei, taind cu usurinta firele de par chiar si din zonele mai greu accesibile. In plus, aparatul utilizeaza 3 lame oscilante care sunt protejate de doua site cu 899 de orificii care au o alunecare usoara si nu irita pielea, fiind potrivit si pentru barbatii care au pielea foarte sensibila.

Braun 5140s

Tehnologii moderne

Cea mai inovatoare tehnologie utilizata de acest model este AutoSensing care permite motorului sa ajusteze automat puterea in functie de densitatea barbii. Aparatul va putea sa aiba pana la 30.000 de taieri pe minut, reducand drastic timpul necesar barbieritului. In plus, elementul ArcLift va capta firele de par care cresc in directii diferite pentru a putea fi taiate cat mai aproape de piele, care va avea un aspect neted si catifelat. Pentru conturul perciunilor veti putea folosi dispozitivul culisant de mici dimensiuni iar pentru curatarea lemelor veti putea utiliza peria inclisa in pachet. Bateria Li-Ion are o autonomie foarte buna de 50 de minute, astfel ca va trebui sa o incarcati mult mai rar. O incarcare completa dureaza 60 de minute, ledurile albastre indicand nivelul de incarcare a bateriei.

Puncte tari

» Nu ratati reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Back to school de la eMag
Click aici pentru oferta

+ design ergonomic

+ autonomie buna a bateriei

+ cap flexibil in 8 directii

+ optiuni de barbierire umeda si uscata

+ incarcare rapida a bateriei

+ motor Autosensing 

Puncte slabe

– pretul este mai ridicat in comparatie cu modelele entry-level

Concluzii

In concluzie, Braun 5140s este un aparat de ras electric cu lame oscilante care ofera un barbierit rapid si confortabil. Autonomia buna a bateriei, optiunile de utilizare umeda sau uscata tehnologiile moderne fac din acest aparat o alegere foarte buna chiar si pentru barbatii cu pielea sensibila.