Aparat de ras PHILIPS Shaver S7520/41 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Accesorii
    (4.5)
  • Baterie
    (5)
4.7

Sumar

PHILIPS Shaver S7520/41 este un aparat de ras performant, care aduce functii dintre cele mai avansate pentru cresterea confortului dvs. Uitati de sesiunile lungi de barbierit, in care va chinuiati sa acoperiti zonele dificile si sa nu va taiati. Pielea dvs va fi mai fina si se va simti mai bine ca niciodata.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Pentru multi dintre barbati, barbieritul este una din primele activitati ale zilei. Merita astfel sa incepeti ziua cu dreptul si sa uitati de iritatii si disconfort. PHILIPS Shaver S7520/41 este un aparat de ras care va schimba cu totul barbieritul.

Liniile fetei variaza de la un barbat la altul si sunt care pun problemele cele mai mari aparatelor de ras. E foarte important ca aparatul sa alunece lin si sa se adapteze tuturor suprafetelor, inclusiv celor dificile precum gatul.  PHILIPS Shaver S7520/41 este dotat cu un invelis anti-frecare cu microgranule ca pudra, care permite o alunecare foarte lina. Capetele DynamicFlex se misca in 5 directii si urmeaza orice linie curba a fetei, avand o acoperire completa.

Lamele sunt foarte eficiente si reusesc sa taie de la radacina atat firele lungi, cat si cele scurte si lipite de piele. In ciuda faptului ca au o actiune profunda, lamele protejeaza pielea si o lasa fina.

Accesoriul SmartClick permite aranjarea barbii si alegerea din 5 setari de lungime. Veti putea astfel sa obtineti orice aspect doriti.  Acest lucru este foarte util in cazul in care doriti sa mentineti un stil pentru mai mult timp. Avand control asupra nivelului de lungime veti obtine mereu acelasi rezultat, simplu si rapid.

Aparatul permite barbieritul pe uscat, dar si pe umed, direct din dus. Puteti folosi aparatul atat cu spuma sau gel, cat si fara. In acelasi timp, pentru curatarea lamelor este de ajuns sa treceti aparatul sub jetul de apa de la robinet. Totul este gandit pentru a usura cat mai mult munca dvs.

Spre deosebire de aparatele obisnuite, acesta protejeaza pielea si evita iritatiile si inrosirea. Acest lucru este posibil datorita imbinarii unei alunecari line si a lamelor cu actiune multipla. Diferenta o veti resimti inca de la primul barbierit.

Pentru ca in 2016 tehnologia wireless face legea in orice domeniu, si aparatul de ras PHILIPS Shaver S7520/41 poate fi folosit fara cablu. Dupa o incarcare de o ora, acesta ofera 50 de minute de barbierit fara fir. Aparatul poate fi incarcat si rapid, pentru o singura sesiune de barbierit.

Modelul este foarte intuitiv si are o interfata simpla, care va anunta chiar atunci cand aparatul are nevoie de curatare, inlocuirea capetelor, incarcare sau blocarea pentru transport. Trebuie sa mentionam si faptul ca modelul vine insotit de o geanta pentru transport si un cap special pentru tuns.

Designul este unul modern si subliniaza foarte bine performanta Philips. Prinderea in mana este foarte ferma, astfel incat controlul sa fie unul perfect. Combinatia de albastru si argintiu este foarte placuta. Materialele au o calitate superioara, iar acest lucru se simte la atingere. Aparatul va va da impresia ca este rezistent si ca va deveni asistentul dvs personal in materie de barbierit.

Asadar, PHILIPS Shaver S7520/41 este un aparat de ras performant, care aduce functii dintre cele mai avansate pentru cresterea confortului dvs. Uitati de sesiunile lungi de barbierit, in care va chinuiati sa acoperiti zonele dificile si sa nu va taiati. Pielea dvs va fi mai fina si se va simti mai bine ca niciodata.