Aparat impotriva tantarilor Rowenta Mosquito Protect MN4010F0 review

Rowenta Mosquito Protect MN4010F0
Aparat impotriva tantarilor Rowenta Mosquito Protect MN4010F0

Product Name: Rowenta Mosquito Protect MN4010F0

Brand: Rowenta

  • Eficienta
    (5)
  • Tehnologii
    (4.8)
  • Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Rowenta Mosquito Protect MN4010F0 este un aparat eficient impotriva tantarilor care nu foloseste substante chimice si este foarte silentios. Dimensiunile compacte, consumul redus de energie si pretul accesibil fac din acest aparat una din cele mai bune alegeri pentru a va proteja casele de tantari.

Venirea primaverii nu aduce doar temperaturi mai ridicate si vremea placuta ci si unele inconveniente precum aparitia tantarilor. Aceste insecte care ne deranjeaza somnul pot fi si purtatoare de numeroase boli care pot fi foarte periculoase atat pentru copii cat si pentru adulti. Desi exista numeroase aparate anti-tantari care folosesc diferite substante chimice, acestea nu vor putea sa fie utilizate daca aveti copii mici sau daca suferiti de anumite boli precum astm. Tehnologiile moderne au permis insa dezvoltarea unor aparate care nu folosesc astfel de substante dar care sunt la fel de eficiente. Un astfel de aparat este cel produs de compania germana Rowenta pe care dorim sa vi-l prezentam in continuare.

Aparat impotriva tantarilor Rowenta Mosquito Protect MN4010F0

Aparat modern impotriva tantarilor

Rowenta Mosquito Protect MN4010F0 este un aparat modern impotriva tantarilor cu forma unui lampion dintr-un plastic de culoare neagra. Acest aparat are dimensiuni de 20 x 20 x 23.2 cm si o greutate de 400 de grame astfel ca il veti putea pune atat pe podea cat si pe o comoda sau o noptiera din dormitor. Aparatul are un orificiu in partea superioara astfel ca va putea sa fie agatat si pe balcoane sau pe terasele din apropierea caselor. Functionarea silentioasa a acestui aparat va va permite sa il folositi pe timpul noptii, nivelul de zgomot de 23 dB fiind mai scazut decat cel al unei conversatii purtate in soapta.

Mod de functionare

Designul ingenios care foloseste tehnologia UV LED VIOLEDS si o temperatura de 38° C atrage tantarii iar elicele cu diametru de 20.4 cm ii aspira intr-un recipient unde vor muri din cauza deshidratarii. Sistemul de iluminare este foarte eficient pe timpul serii si noptii atunci cand tantarii sunt foarte activi. Aparatul nu foloseste niciun fel de substanta chimica si nu degaja mirosuri, astfel ca poate fi folosit si in camerele bebelusilor si copiilor care sunt mai sensibili. Fiind prietenos cu mediul inconjurator, aparatul va putea sa fie folosit si in preajma animalelor de companie pe care le aveti in casa.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Rowenta Mosquito Protect MN4010F0

Golirea recipientul de tantari se face foarte usor, insa nu va trebui sa opriti aparatul pe timpul noptii, deoarece tantarii vor putea sa iasa din nou in camera. Acest aparat are o durata lunga de viata, Rowenta oferind piese de schimb pentru o perioada de minimum 10 ani.

Puncte tari

+ design compact de culoare neagra

+ tehnologii moderne cu UV

+ nu foloseste substante chimice

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ golire facila a recipientului de colectare

Puncte slabe

– daca opriti aparatul tantarii pot sa iasa inapoi in camera

Concluzii

Concluzionand, Rowenta Mosquito Protect MN4010F0 este un aparat eficient impotriva tantarilor care nu foloseste substante chimice si este foarte silentios. Dimensiunile compacte, consumul redus de energie si pretul accesibil fac din acest aparat una din cele mai bune alegeri pentru a va proteja casele de tantari.