Aragaz Hansa Fine Design FCCW59493 review

  • Design
    (4.9)
  • Functii
    (4.7)
  • Pret
    (4.2)
4.6

Sumar

Hansa Fine Design FCCW59493 este un aragaz electric cu design modern din inox, un consum redus de energie si cuptor cu 10 moduri de preparare. Panoul de control cu afisaj electronic, optiunile de precongelare si preincalzire sau curatarea facila a cuptorului sunt alte atuuri alte acestui aragaz versatil produs de Hansa. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru plite si cuptoare incorporabile, aragazurile moderne raman o solutie optima atat in in ceea ce priveste eficienta cat si designul. Modelele care au plite vitroceramice se vor putea incadra cu usurinta in bucatariile cu un design contemporan, modern sau minimalist. Aragazurile pot avea o alimentare pe gaz, una electrica sau una mixta cu plita pe gaz si cuptorul electric. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aragaz electric cu design eleangant care este vanduta in Romania sub brandul Hansa.

Aragaz Hansa Fine Design FCCW59493

Aragaz electric cu design modern

Hansa Fine Design FCCW59493 este un aragaz electric cu design atragator din inox si plita  vitroceramica de culoare neagra. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 60 cm astfel ca va putea sa fie instalat chiar si intr-o bucatarie mai ingusta sau cu forma neregulata. Acest model este incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumul fiind comparabil cu alte aragazuri cu dimensiuni similare. In partea inferioara a cuptorului exsita un raft cu ghidaj pe role unde puteti depozita tigaile si oalele pe care le folositi mai des.

Plita vitroceramica

Plita aragazului are o suprafata vitroceramica neagra care se curata usor, este rezistenta la zgarieturi si nu pastreaza urme de pete sau amprente. Plita este prevazuta cu 4 arzatoare: unul mic cu putere de 1.2 kW, doua normale cu putere de 1.7 kW si unul mare cu putere de 1.8 kW. In plus, in partea frontala exista un indicator de caldura reziduala care va va indica daca arzatoarele sunt fierbinti dupa utilizare pentru a preveni eventualele accidente.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Hansa Fine Design FCCW59493

Cuptor incapator

Cuptorul are o capacitate de 65 de litri si beneficiaza de 10 moduri de preparare a alimentelor care combina rezistenta superioara, cea inferioara si cea circulara cu grill-ul si ventilatorul pentru a prepara deserturi, fripturi si alte feluri de mancare delicioase. Ghidajele telescopice din interior va permit sa accesati mai usor tavile si gratarul din interior iar sticla reflexiva va asigura o temperatura scazuta a geamului exterior. Pe interiorul geamului se afla o lista cu setarile de temperatura si timp pentru anumite tipuri de alimente, astfel ca nu ca trebui sa mai cautati aceste specificatii in manualul de utilizare. In cuptor se gaseste o tava emailata plata si una adanca cu finisaje perforate in forma de fagure care va putea fi folosita atat pentru copturi cat si pentru friptura.

Meniu si functii

Panoul de control are un afisaj electronic de culoare rosie si 6 butoane push-pull cu aprindere integrata, 4 aferente arzatoarelor de la plita si doua pentru cuptor. Cuptorul beneficiaza de doua functii interesante: cea de preincalzire rapida pana la 150 °C in 4 minute si de decongelare a alimentelor pentru o preparare mai rapida. Pentru curatarea cuptorului se poate folosi functia Steam Cleaning care va va ajuta sa indepartati petele de grasime si alimente insa veti putea demonta si geamurile de pe usa pentru a le putea spala in chiuveta sau la masina de spalat vase.

Puncte tari

+ design modern din inox

+ plita vitroceramica cu indicator de caldura reziduala

+ cuptor incapator cu acces facil la tavi

+ consum redus de energie

+ 10 moduri de preparare a alimentelor in cuptor

+ curatare facila a cuptorului

Puncte slabe

– pret de achizitie este destul de mare

Concluzii

In concluzie Hansa Fine Design FCCW59493 este un aragaz electric cu design modern din inox, un consum redus de energie si cuptor cu 10 moduri de preparare. Panoul de control cu afisaj electronic, optiunile de precongelare si preincalzire sau curatarea facila a cuptorului sunt alte atuuri alte acestui aragaz versatil produs de Hansa.