Aragaz mixt Bosch HGD745250 review

  • Design
    (5)
  • Eficienta
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.8

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca iti face placere sa gatesti, atunci sigur petreci o mare parte a timpului in bucatarie. In acest caz, cu siguranta, vrei sa folosesti aparate electrocasnice moderne, care sa te ajute sa gatesti mai repede, dar si cu un spor mai mare, oferindu-ti cele mai bune rezultate, chiar mai bune decat daca ai fi pregatit mancarea manual.

Aragaz-Bosch-HGD745250

Aragazul mixt Bosch HGD745250 se remarca in multitudinea de modele de aragazuri de pe piata prin aspectul sau contemporan, cat si prin functiile sale moderne, fiind o adevarata placere sa gatesti cu el. Acesta are o inaltime de 85 de centimetri, lungimea, latimea si inaltimea, toate avand 60 de centimetri. Modelul acesta are culoarea inoxului, oferindu-i un aspect mai atractiv, comparativ cu clasicele aragazuri albe. Aparatul dispune de sase butoane, care alcatuiesc panoul de control, dispuse cate trei in partea stanga si trei in partea dreapta a unui ecran modern pe care este inclus in cronometru. Capacul aragazului este realizat din sticla. Ca accesorii, modelul acesta se poate lauda cu faptul ca include o tava universala si una emailata; alte beneficii ale acestui aparat includ gratarul de cuptor si un sertar inferior pentru vase.

Detalii tehnice ale aragazului mixt Bosch HGD745250

Aragaz-mixt-Bosch

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Acest model are patru arzatoare care se pot aprinde electric, dispunand, in acelasi timp, si de o siguranta, care are rolul de a preveni posibilele accidente. Arzatoarele au dimensiuni diferite: unul mare, unul mic si doua normale, fiecare fiind recomandat pentru vase de marimi diferite. Tinand cont de marimea lor, fiecare dintre aceste arzatoare are puteri diferite. Astfel, cel mai mic dintre arzatoare are puterea de 3 kW, cele doua mici o putere de 1 kW, iar cele doua normale inregistreaza o putere usor mai mare decat media, fiind de 1.7 kW in acest caz. Deasupra acestora se afla un gratar pe care poti aseza vasele pentru a le feri de puterea flacarilor, oferindu-le, in acelasi timp, un echilibru mai bun.

Cuptorul aragazului mixt Bosch HGD745250 include un grill, adica un arzator, atat in partea superioara, cat si cea inferioara a cuptorului, ceea ce inseamna ca friptura se va rumeni la fel de bine pe ambele parti, fara sa se mai prinda de fundul tigaii, in timp ce partea de sus nu este destul de gatita. Pe langa incalzirea inferioara si cea superioara, cuptorul aragazului se poate lauda cu faptul ca dispune de functia de autocuratare catalitica, adica dispune de o suprafata realizata din email care se curata mult mai usor ca alte suprafete. Acest strat gros are rol absorbant care poate sa atraga grasimea si murdaria, petele fiind astfel mult mai usor indepartate, inclusiv cele care se pot depune in partile mai greu accesibile ale aparatului.

Aragazul mixt Bosch HGD745250 face parte din clasa de eficienta energetica A. In plus, acesta reduce perioada de incalzire cu pana la 30%, folosind aceeasi cantitate de energie.

Poti sa achizitionezi aragazul mixt Bosch HGD745250 la un pret destul de ridicat pentru un astfel de aparat, insa investitia se recupereaza in timp, datorita consumului sau mic inregistrat, precum si a functiilor si caracteristicilor moderne de care dispune.