Aragaz Star-Light FCF60NWH review

  • Design
    (3.8)
  • Functii si optiuni
    (3.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
3.9

Sumar

Star-Light FCF60NWH este un aragaz cu design simplu care ofera un raport bun intre calitate si pret. Optiunile de preparare la grill si rotisor, timer-ul si aprinderea electrica sunt alte avantaje ale acestui aragaz simplu si eficient.

Chiar daca plitele si cuptoarele incorporabile sunt preferate de tot mai multe persoane, exista inca numerosi clienti care prefera aragazurile clasice in bucatarie. Principalele avantaje ale aragazurilor sunt preturile mai mici in comparatie cu pachetele formate din plita si cuptor, costurile mai reduse de utilizare si designurile mai simple. In plus, cele mai multe aragazuri au alimentare cu gaz atat pentru plita cat si pentru cuptor, spre deosebire de cuptoarele incorporabile care au de obicei alimentare electrica. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aragaz simplu care este comercializat sub brandul autohton Star-Light.

Aragaz Star-Light FCF60NWH

Aragaz clasic pe gaz

Star-Light FCF60NWH este un aragaz cu alimentare pe gaz si design clasic de culoare alba, cu un capac din sticla si un cuptor cu rama neagra. Acest aragaz are dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm, putand sa se incadreze usor in bucatarii cu design clasic, alaturi de alte aparate electrocasnice albe. Aragazul are picioare ajustabile care ofera o stabilitate buna, indiferent de tipul pardoselii pe care este amplasat.

Plita cu arzatoare puternice

Star-Light FCF60NWH are doua gratare din fonta care asigura o stabilitate buna atat vaselor si tigailor mai mari cat si ibricelor mai inguste. Acest model are 4 arzatoare clasice: unul mic cu o putere de 0.9 kW, doua normale cu o putere de 1.55 kW si unul mare cu o putere de 2.6 kW. Toate arzatoarele beneficiaza de un sistem de siguranta care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Cuptor cu grill si rotisor

Cuptorul are o capacitate de 62 de litri care permite prepararea unor cantitati mai mari de mancare, atat in doua vase mai mici cat si intr-unul mai inalt. Pentru prepararea rapida a pestelui si a carnii exista optiunea gril, iar pentru o fruptura delicioasa, crocanta la exterios si zemoasa la interior puteti sa folositi accesoriul pentru rotisor. Sistemul de iluminare este unul destul de puternic astfel ca nu va trebui sa mai deschideti usa cuptorului pentru a verifica stadiul de preparare a alimentelor. Arzatorul de la cuptor beneficiaza de aceeasi siguranta ca si cele de la plita, astfel ca nu va trebui sa mai verificati daca flacara nu s-a stins.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Star-Light FCF60NWH

Panou de control si accesorii

Panoul de control este unul simplu, existand cate un buton rotativ pentru fiecare arzator al plitei, unul pentru cuptor si un temporizator care permite setarea timpului de gatire intr-un interval cuprins intre 10 si 90 de minute. Inafara acestor butoane rotative, exista si doua butoane mici pentru aprinderea becului de la cuptor si pentru aprinderea electrica a arzatoarelor. In cuptor se gaseste o tava pentru fripturi sau deserturi si un gratar metalic care va putea sa fie folosit atat pentru suportul vaselor cat si pentru prepararea legumelor sau a carnii.

Puncte tari

+ design clasic

+ plita cu arzatoare puternice

+ cuptor incapator

+ lumina puternica la cuptor

+ optiuni de preparare la grill si rotisor

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– lipsa unfor functii moderne

Concluzii

In concluzie, Star-Light FCF60NWH este un aragaz cu design simplu care ofera un raport bun intre calitate si pret. Optiunile de preparare la grill si rotisor, timer-ul si aprinderea electrica sunt alte avantaje ale acestui aragaz simplu si eficient.