Aragaz Zanussi ZCG612H1XA review

  • Design
  • Eficienta
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

Zanussi ZCG612H1XA este un aragaz cu design modern din inox, cu un cuptor eficient si o plita cu arzatoare puternice. Optiunile de preparare la grill si rotisor, aprinderea electrica si raportul bun calitate/pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aragaz produs de Zanussi. 

» Nu ratati reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Cele mai vandute produse de la eMag
Click aici pentru oferta

Aragazurile cu alimentare pe gaz se bucura in continuare de o popularitate foarte buna, desi in ultimii ani modelele cu alimentare mixta sau electrica au devenit la fel de apreciate. Avantajul acestor aragazuri raman costurile mai scazute de utilizare si gama mai variata de modele atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si designul. Veti putea astfel sa alegeti un aragaz pe gaz mai ingust pentru o bucatarie mai mica, sau unul cu finisaje din inox pentru una moderna. In continuare va vom prezenta un aragaz cu alimentare pe gaz care este produs de compania italiana Zanussi.

Aragaz Zanussi ZCG612H1XA

Aragaz modern cu alimentare pe gaz

Zanussi ZCG612H1XA este un aragaz cu design elegant cu finisaje din inox, cu rama cuptorului si butoane de culoare neagra. Designul modern va permite incadrarea cu usurinta a aragazului intr-o bucatarie recent renovata alaturi de alte electrocasnice cu finisaje argintii. Acest model are dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm, un capac din sticla si un cablu de alimentare cu o lungime de 1.5 metri necesar pentru aprinderea electrica a arzatoarelor.

Plita cu arzatoare eficiente

Zanussi ZCG612H1XA are o plita cu 4 arzatoare eficiente: unul mic cu o putere de 1 kW, 2 normale cu o putere de 2 kW si unul mare cu o putere de 3 kW. Cele doua gratare emailate ofera o stabilitate buna vaselor mai mari dar si ibricelor mai mici, acestea putand sa fie indepartate pentru curatarea facila a plitei. Toate cele 4 arzatoare sunt prevazute cu o siguranta care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Zanussi ZCG612H1XA

Cutpor cu grill si rotisor

» Profitati de reducerile de pana la 45% la produsele din campania Totul pentru copii de la eMag Click aici pentru oferta

Cuptorul are un volum de 51 de litri si ofera optiuni de preparare a fripturilor sau deserturilor la temperaturi cuprinse intre 140 si 250 de grade Celsius. Pentru fripturi delicioase si suculente la interior puteti folosi rotisorul, iar pentru preparate din carne, peste sau legume aveti la gratar aveti la dispozitie gratarul cromat. Becul din cuptor ofera un nivel optim de lumina pentru a putea verifica stadiul de gatire a alimentelor fara deschiderea usii de la cuptor. In interiorul cuptorului veti gasi o tava din aluminiu pentru prajituri si una din email negru care se va putea folosi si pentru prepararea fripturilor.

Panou de control intuitiv

Panoul de control este format din 6 butoane rotative mari, din care 4 sunt pentru aferente arzatoarelor de la plita iar 2 sunt pentru cuptor. In plus, exista doua butoane mici pentru aprinderea electrica a arzatoarelor si pentru a becului de la cuptor. Celelalte doua butoane rotative se utilizeaza pentru setarea timpului de gatire la cuptor sau pentru alegerea temperaturii din cele 8 niveluri disponibile. Curatarea plitei se va face cu detergenti neabrazivi iar emailul din interiorul cuptorului cu produse speciale, putand sa indepartati si usa sau geamurile cuptorului pentru o curatare mai eficienta.

Puncte tari

+ design modern

+ arzatoare puternice

+ cuptor eficient pentru coacere si gatire

+ aprindere electrica

+ 8 niveluri de caldura

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– tabla de pe laterale este subtire

– butoanele nu au aprindere electrica integrata

Concluzii

In concluzie, Zanussi ZCG612H1XA este un aragaz cu design modern din inox, cu un cuptor eficient si o plita cu arzatoare puternice. Optiunile de preparare la grill si rotisor, aprinderea electrica si raportul bun calitate/pret sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat acest aragaz produs de Zanussi.