Aspirator Bosch BGS5230S review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
4.8

Pentru ca munca sa fie mai usoara intr-o casa, avem nevoie de multe electrocasnice care sa ne ajute la aceasta. Iar unul dintre aceste aparate este aspiratorul.  Unele aspiratoare noi pe langa faptul ca strang mizeria reduc si posibilitatea ca praful sa se ridice, astfel ca persoanele care au diverse probleme ale cailor respiratorii vor fi protejate. Un model de aspirator care este prietenos cu sanatatea proprietarilor este si cel despre care vom vorbi in continuare, Bosch BGS5230S.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-bosch-bgs5230s

Acest model de aspirator de la Bosch este unul fara sac, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu schimbarea acestuia. Aspirarea este una de tip uscat, ceea ce presupune o greutate mai mica a aspiratorului, astfel ca si mutarea acestuia este una mai facila.

Filtrul HEPA este unul care devine din ce in ce mai utilizat la construirea aspiratoarelor, iar unul dintre avantajele acestuia este faptul ca este igienic si, prin urmare, mai prietenos cu sanatatea celor care sufera de alergii, mai ales cele care afecteaza sistemul respirator. Acest aspirator se incadreaza in clasa A de emisie a prafului, ceea ce inseamna ca este unul dintre modelele aflate pe piata care are o emisie a prafului mai scazuta decat cele care sunt in clase inferioare.

bosch-bgs5230s

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

In comparatie cu alte modele de aspiratoare de pe piata, Bosch BGS5230S este unul foarte silentios, producand un zgomot de doar 66 dB in timpul folosirii. Ceea ce inseamna ca procesul de aspirare va deveni unul mai putin deranjant pentru cei aflati in apropiere, iar acest lucru este permis de tehnologia SilenceSound dezvoltata de Bosch.

Sistemul SelfClean pe care il foloseste Bosch BGS5230S este unul care usureaza si mai mult munca pentru ca, prin intermediul acestuia, curatarea filtrului de praf se face automat.

bosch-bgs5230s-eficienta

Acest aspirator poate fi folosit pe mai multe suprafete, cele mai bune rezultate dandu-le atunci cand este vorba despre suprafete dure, asa cum este parchetul, incadrandu-se in clasa de performanta A. Chiar daca poate fi utilizat si pe suprafete mai moi, asa cum sunt covoarele, in acest caz nu mai este la fel de performant, limitandu-se doar la clasa D de performanta, insa, chiar si asa, isi poate face treaba destul de bine.

Raza de operare a aspiratorului Bosch BGS5230S este de 11 metri, ceea ce este suficient pentru aspirarea oricarei camere de dimensiuni normale, putandu-se trece cu destul de mare usurinta chiar si dintr-o camera in alta. Capacitatea de colectare este una de 3 litri, astfel containerul putand fi golit dupa cateva aspirari si proprietarii nu trebuie sa faca acest lucru de fiecare data cand fac curatenie in casa.

Accesoriile care vin impreuna cu aspiratorul sunt o perie standard, o perie pentru tapiserie si un accesoriu pentru spatii inguste, astfel ca poate fi realizata o aspirare eficienta a intregii case. Prin urmare, acest aspirator poate deveni unul potrivit pentru oricine isi doreste sa achizitioneze un astfel de produs.