Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF review

  • Putere
    (5)
  • Functii
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

Gorenje VCK1901WF are un look atractiv, care este dublat de calitate, acesta venind echipat sa faca fata unei case obisnuite, avand un container de 4.5 l, filtru HEPA pentru a mentine un mediu mai sanatos si o arie de lucru de 16 m care va permite chiar sa treceti dintr-o camera in alta fara a schimba sursa de alimentare.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca sunteti in cautarea unui aspirator cu filtrare prin apa va puteti indrepta atentia spre modelul VCK1901WF de la Gorenje, care vine la un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, dar si pentru categoria din care face parte. Aspiratoarele cu apa sunt mai eficiente decat cele cu aspirare uscata pentru ca nu lasa particule de praf sa iasa din acestea, toate fiind retinute de apa, iar aerul iesind curat. De asemenea sunt mai potrivite pentru familiile in care exista membrii alergici la praf pentru ca acesta este tot adunat si nu este ridicat in aer.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-Gorenje-VCK1901WF

Pentru ca ne dorim cu totii o casa mai curata si mai sanatoasa putem apela la un aspirator cu apa pentru a obtine acest lucru, macar in parte. Iar daca vom alege acest model de la Gorenje vom avea parte si de un aparat electrocanisc care arata bine, designul fiind bine gandit, iar culorile bine alese pentru a atrage.

Designul a reusit sa faca din acest aparat unul destul de mic, avand dimensiunile de 43.2 x 32.2 x 27.7 cm, cu o capacitate de colectare de 4.5 l, adica suficient pentru a aspira o suprafata destul de mare inainte de a il curata. Culorile alese sunt negru si rosu, astfel reusind sa devina foarte atragator din acest punct de vedere, lucru ce dubleaza look-ul sau modern, fiind usor asemanator cu un mic robotel.

aspirator-apa-Gorenje-VCK1901WF

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Puterea acestui aspirator este una de 1900 W, iar cea de aspirare de 230 W, iar alimentarea se face la retea pentru a avea parte de o putere constanta pe tot parcursul procesului de aspirare. Cablul are o lungime de 6 m, desigur ca ar fi putut fi mai mare, dar chiar si asa este suficient pentru o camera normala, acest aspirator fiind construit pentru utilizare casnica, nu pentru cea industriala. Dar suprafata de aspirare ajunge pana la 16 m, deci este suficient de mult pentru o casa obisnuita.

Acesta dispune si de un filtru HEPA care, pe langa filtrarea cu apa care opreste particulele de praf, va ajuta la mentinerea unui mediu mai lipsit de microorganisme care ar putea sa va cauzeze diferite alergii sau complicatii daca aveti deja o boala.

Gorenje-VCK1901WF-aspirator-filtrare-apa

Peria este una standard si, din pacate, nu primiti alte accesorii pentru curatenie, dar puteti sa vi le achizitionati singuri daca aveti o utilizare reala pentru acestea. Tija telescopica pe care o regasim la acest model poate ajunge pana la 94 de centimentri astfel largindu-va aria de acoperire.

Daca sunteti in cautarea unui nou aspirator pentru locuinta dumneavoastra sau pur si simplu va doriti si un aspirator cu apa va puteti indrepta spre acest model care vine la un raport calitate pret bun. Are un look atractiv, care este dublat de calitate, acesta venind echipat sa faca fata unei case obisnuite, avand un container de 4.5 l, filtru HEPA pentru a mentine un mediu mai sanatos si o arie de lucru de 16 m care va permite chiar sa treceti dintr-o camera in alta fara a schimba sursa de alimentare.