Aspirator cu sac Bosch BGL45500 review

  • Eficienta
    (5)
  • Consum
    (5)
  • Accesorii
    (4)
4.7

Sumar

Bosch BGL45500 este un aspirator foarte performant si eficient indiferent de tipul suprafetei aspirate. Puterea mare de aspirare, consumul redus de energie si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator una din cele mai bune solutii de aspirare disponibile in acest moment.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorii de aparate electrocasnice au dezvoltat in ultimul timp numeroase tehnologii pentru a ne ajuta in activitatile de curatenie. Astfel, exista robotii de aspirare care pot fi programati sa aspire cand nu suntem acasa, aspiratoarele cu spalare care aspira si spala mochetele si covoarele sau aspiratoare verticale care functioneaza cu batarie. Cu toate acestea atunci cand cautati un aspirator care sa fie la fel de eficient in aspirarea gresiei si parchetului cat si a covoarelor si mochetelor, aspiratoarele cu sac raman in continuare cea mai buna alegere. In plus aceastea sunt usoare, au un consum redus de energie si un pret mai mic comparativ cu celelalte tipuri de aspiratoare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator Bosch BGL45500

Bosch BGL45500 este probabil ce mai bun aspirator cu sac pe care producatorul german il vinde in aceasta perioada. Avand un design modern cu forme si culori elegante acest aspirator face parte din categoria selecta a aspiratoarelor 4A. Astfel, avand o putere de 750W acest aspirator are un consum anual de 28 kWh, fiind incadrat in clasa A a aspiratorarelor cu cea mai performata eficienta energetica. Filtrul lavabil HEPA care nu necesita inlocuire asigura o filtrare foarte eficienta a particulelor de praf si alergeni, fiind incadrat de asemenea in clasa A privind emisiile de praf. In aceeasi clasa A este incadrat atat la eficienta aspirarii covoareolor si mochetelor cat si a suprafetelor dure, ceea ce demonstreaza ca este un aspirator complet.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspiratorul BGL45500 de la Bosch nu este foarte greu, avand o greutate de 4.9 Kg fara accesorii, dar are un sac mare cu un volum de 5 litri pe care in conditii normale de utilizare ar trebuie sa il schimbati de 4-5 ori pe an. Nivelul zgomotului este putin cam ridicat, avand o valoare de 75 dB, dar nu trebuie sa va faceti griji ca veti deranja vecinii. Lungimea de 10 m a cablului de alimentare va permite sa aspirati si pe holuri in care nu aveti priza de alimentare iar manerul ergonomic faciliteaza transportul. In plus cele trei roti ii confera o buna mobilitate iar dispozitivul in care puteti fixa peria va ajuta sa mutati aspiratorul dintr-o camera in alta.

Tabloul de comanda este format dint-un comutator pornire/oprire mare care poate fi actionat si cu piciorul si un buton glisant pentru setarea puterii de aspirare. Langa butonul glisant exista un indicator care va instiinteaza cand este necesara curatarea filtrului de praf.  In pachet este inclusa o perie SilentClean Premium care asigura o aspirare silentioasa fara a zgaria suprafetele sensibile. Alte accesorii includ o duza pentru colturi pe care o puteti folosi in aspirare spatiilor inguste si greu accesibile si o duza pentru tapiterii pentru aspirarea canapelelor, saltelelor si a fotoliilor.

Concluzionand, Bosch BGL45500 este un aspirator foarte performant si eficient indiferent de tipul suprafetei aspirate. Puterea mare de aspirare, consumul redus de energie si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator una din cele mai bune solutii de aspirare disponibile in acest moment.