Aspirator cu sac Electrolux ESP75BD review

๐Ÿฅ‡ Electrolux ESP75BD
  • Eficienta energetica
  • Performante curatare
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Electrolux ESP75BD este un aspirator cu sac cu motor puternic si perfromante bune de curatare. Sistemul performant de filtrare, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aspirator produs de Electrolux o alegere excelenta pentru orice casa. ย ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Gradina ideala exista de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele cu sac raman in continuare foarte populare, deoarece ofera un raport corect intre calitate si pret. Majoritatea aspiratoarelor cu sac au preturi accesibile, sunt mai silentioase decat celelalte tipuri de aspiratoare si asigura o curatare eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. In plus, cele mai noi modele dispun de filtre performante, care asigura o filtrare eficienta a particulelor din aerul reemis. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator cu sac cu performante bune de curatare care este produs de compania suedeza Electrolux. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Electrolux ESP75BD

Aspirator compact cu sac

Electrolux ESP75BD este un aspirator cu sac cu design modern de culoare visinie cu insertii gri/argintii. Aspiratorul are un maner care asigura transportul confortabil si 3 roti multidirectionale care permit depasirea usoara a obstacolelor reprezentate de praguri sau cabluri. Cablul de alimentare si tubul telescopic asigura o raza de operare mare de 12 metri, permitand aspirarea si in dependintele in care nu exista prize de alimentare. La exterior, acest model este prevazut cu un sistem ErgoShock care protejeaza atat mobilierul cat si aspiratorul de eventualele loviri accidentale. Acest aspirator are dimensiuni compacte (44.1 x 29.3 x 23.8 cm) si o greutate de 6.43 Kg, astfel ca va putea fi manevrat destul de usor pe orice suprafata.ย 

Performante bune de curatare

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

Motorul aspiratorului Electrolux ESP75BD are o putere variabila intre 550 si 650 W care poate fi setata in 5 trepte in functie de suprafata aspirata prin intermediul unui selector rotativ situat in partea superioara. Consumul energetic este incadrat in clasa de eficienta A, in aceeasi clasa fiind incadrate si performantele de curatare a suprafetelor dure precum gresie si parchet. Performantele de curatare a covoarelor sunt incadrate in clasa B, acest model fiind potrivit pentru casele in care se afla covoare si mochete cu fir scurt. Nivelul zgomotului atinge o valoare maxima de 70 dB, fiind mult mai silentios in comparatie cu alte modele cu o putere similara. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Electrolux ESP75BD

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine 2 filtre (Filtru Hygiene Filter pentru absorbtia mirosurilor neplacute si Filtru lavabil Hygiene 12) care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni, putand sa fie utilizat si de catre persoanele care sufera de alergii. Aspiratorul utilizeaza saci s-bag Classic Long Performance cu un volum de 3.5 litri, care se vor schimba mai rar. Duza Premium turbo asigura o curatare eficienta atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor subtiri, pentru tapiterie si mobilier existand o perie rotunda cu peri moi. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 550 W

+ 4 trepte de putere

+ peformante bune de curatare

+ filtrare eficienta a prafului, alegenilor si mirosurilor

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unor accesorii pentru spatiile inguste sau greu accesibile

Concluzii

In concluzie, Electrolux ESP75BD este un aspirator cu sac cu motor puternic si perfromante bune de curatare. Sistemul performant de filtrare, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din acest aspirator produs de Electrolux o alegere excelenta pentru orice casa.   

Manual de utilizare Electrolux ESP75BD