Aspirator cu sac Electrolux EUO93DB review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (5)
  • Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Electrolux EUO93DB este un aspirator modern, cu un consum redus de energie, un nivel excelent de filtrare a prafului si cu o eficienta de aspirare foarte buna atat pe covoare cat si pe parchet sau gresie. Chiar daca pretul este mai ridicat, alegand acest aspirator veti fi siguri ca veti avea o casa curata, fara praf, bacterii sau microbi.

Oferta foarte variata de pe piata face ca achizitia unui aparat electrocasnic nou sa fie destul de dificila. Dimensiunile, eficienta, consumul sau nivelul de zgomot sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care va trebui sa le luati in considerare inainte sa va hotarati asupra unui anumit model. La aspiratoare mai aveti un instrument pe care il puteti folosi si anume eticheta de eficienta energetica. Pe langa consumul si clasa de eficienta energetica veti mai gasi si clase de eficienta pentru curatarea covoarelor si a suprafetelor dure sau clasa de emisii de praf. Cele mai bune aspiratoare vor fi incadrate sunt incadrate in clasa A la toate aceste categorii. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator 4A de la producatorul suedez Electrolux.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Electrolux EUO93DB

Aspirator economic

Electrolux EUO93DB este un aspirator modern cu design elegant de culoare albastra cu insertii portocalii. In ciuda dimensiunilor mai mari ( 30.7 x 25.5 x 50.2) si a greutatii de 8.15 Kg acest aspirator este usor manevrabil datorita manerului ergonomic si a rotilor mari din cauciuc. Puterea aspiratorului este de 700 W putand sa aspirati usor praful si mizeria atat de pe covoare si mochete cat si de pe parchet sau mobilier. Consumul de energie este incadrat in clasa A, fiind estimat de producator la 26.8 kWh/an ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 1.25 lei pe luna.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspirator Electrolux EUO93DB

Eficienta maxima pe orice suprafata

Aspiratorul are o eficienta excelenta pe toate tipurile de suprafete, fapt confirmat si de incadrarea in clasa A atat la performanta curatarii covoarelor cat si la suprfetelor dureLungimea cablului de alimentare de 9 metri va ofera o raza mare de operare putand sa aspirati chiar si pe holuri sau scari unde nu aveti prize de alimentare. Nivelul de zgomot are o valoare redusa de 65 dB, atat datorita sistemului Silent Air Technology cat si datorita furtunului si duzei silentioase. Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea tipul de suprafata pe care vreti sa o aspirati, un buton de pornire/oprire si unul pentru derularea cablului de alimentare.

Filtrare antialergica

Electrolux EUO93DB are un filtru lavabil Allergy Plus care ofera o filtrare eficienta a prafului dar si a diferitelor tipuri de alergeni, asigurand un mediu curat copiilor si adultilor care sufera de alergii. In plus sacul S-bag are o capacitate de 5 litri si se poate inlocui usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeria colectate. In pachet veti gasi inclus pe langa duza Silent FlowMotion Extreme, o duza mica pentru mobilier, o duza pentru parchet si 2 saci S-bag.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EUO93DB este un aspirator modern, cu un consum redus de energie, un nivel excelent de filtrare a prafului si cu o eficienta de aspirare foarte buna atat pe covoare cat si pe parchet sau gresie. Chiar daca pretul este mai ridicat, alegand acest aspirator veti fi siguri ca veti avea o casa curata, fara praf, bacterii sau microbi.