Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8741/09 review

Philips Performer Silent FC8741/09
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Philips Performer Silent FC8741/09 este un aspirator multisuprafete cu sac, care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului de functionare. Performantele excelente de aspirare, raza mare de operare si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice casa.

Aspiratoarele de generatie noua trebuie sa respecte reguli mai stricte atat in privinta consumului energetic cat si al zgomotului de functionare. Astfel, cele mai performante aspiratoare cu sau fara sac au performante excelente de curatare pe toate tipurile de suprafete chiar daca au un motor mai putin puternic in comparatie cu modelele mai vechi. In plus, dimensiunile compacte si greutatea mai mica fac ca manevrarea aspiratoarelor sa se faca mult mai usor atat pe gresie si pacrchet cat si pe mochete sau covoare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator de generatie noua care este produs de Philips.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8741/09

Aspirator modern cu sac

Philips Performer Silent FC8741/09 este un aspirator cu sac cu design modern gri-negru si o forma pe care o regasim si la alte modele ale producatorului olandez. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportul facil si doua roti laterale mari care asigura depasirea facila a obstacolelor precum pragurile de la usi. Cablul de alimentare si tubul telescopic ofera o raza de operare de 12 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 47x32x28 cm si o greutate de 5.4 Kg fara accesorii.

Performante excelente si consum redus

Philips Performer Silent FC8741/09 are un motor performant si silentios cu o putere de 650 W care asigura performante excelente de curatare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare. Puterea de aspirare se poate seta in 8 trepte in functie de suprafata aspirata, cu ajutorul unui buton rotativ situat in partea centrala. Consumul energetic anual este incadrat in clasa de eficienta A+ iar performantele de curatare ale parchetului, gresiei, mochetelor si covoarelor sunt incadrate in clasa A. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 66 dB, aspiratorul detinand o certificare Quiet Mark.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Philips Performer Silent FC8741/09

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru anti-alergeni si un microfiltru pentru motor care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf, bacterii si alergeni fiind potrivit si pentru persoanele sensibile sau care sufera de alergii. Aspiratorul utilizeaza saci textili s-bag cu o capacitate de colectare de 4 litri si care au un mecanism care permite golirea usoara fara a intra in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Gama variata de accesorii

Peria principala are dimensiuni mari, permitand curatarea rapida atat a covoarelor si mochetelor mai groase cat si a suprafetelor acoperite cu gresie. Pentru parchet exista o perie speciala cu peri moi iar pentru spatiile inguste exista, de asemenea, un accesoriu dedicat. Pe manerul aspiratorului exista incorporata o perie mica pentru mobilier iar pentru canapele, fotolii si scaune aveti la dispozitie o alta perie de mici dimensiuni.

Puncte tari

+ design modern

+ dimensiuni compacte

+ raza de operare de 12 metri

+ eficienta energetica A+

+ performante excelente de curatare

+ 8 trepte de putere

+ nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

– pretul intreg depaseste 1000 de lei

Concluzii

In concluzie, Philips Performer Silent FC8741/09 este un aspirator multisuprafete cu sac, care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului de functionare. Performantele excelente de aspirare, raza mare de operare si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice casa.

Manual de utilizare Philips Performer Silent FC8741/09