Aspirator cu sac Rowenta RO6486EA review

  • Eficienta
    (5)
  • Consum
    (5)
  • Silentiozitate
    (5)
5

Sumar

Rowenta RO6486EA este cea mai buna alegere daca doriti un aspirator eficient pe toate tipurile de suprafete. Consumul foarte redus de energie, nivelul scazut al zgomotului si numeroasele accesorii sunt alte argumente care demonstreaza calitatile deosebite ale acestui aspirator.

Aspiratoarele cu sac au inceput sa fie ocolite de cumparatori datorita faptului ca implica costuri suplimentare pe toata durata de utilizare. Exista insa cateva argumente in favoarea acestui tip de aspiratoare. In primul rand pretul de achizitie este mult mai redus decat in cazul aspiratoarelor fara sac sau a celor verticale. In al doilea rand sunt mai silentioase si mai economice, consumand mai putina energie. In al treilea rand sunt mai performante, avand rezultate foarte bune atat la aspirarea suprafetelor dure si a covoarelor cat si la filtrarea aerului. Daca luati in calcul aceste argumente, un aspirator cu sac performant s-ar putea sa aiba un cost de intretinere mai mic decat celelalte tipuri de aspiratoare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RO6486EA are un design modern si practic, care combina mai multe nuante de gri si argintiu. Fiind unul din cele mai performante aspiratore pe care il puteti cumpara la ora actuala, acest aspirator este incadrat in clasa A in toate categoriile de eficienta. Cu toate acestea trebuie sa tineti cont ca este un aspirator voluminos, avand o greutate de 5.8 Kg si dimensiuni de : 52.8 x 26.44 x 29.77 cm. Acest aspirator are un sac cu o capacitate de 4.5 litri, pe care va trebui sa il inlocuiti la cateva luni in conditii normale de utilizare.

 

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspiratorul RO6486EA de la Rowenta este unul din cele mai eficiente aspirator multisuprafete, fiind incadrat in clasa A atat la eficienta energetica, la eficienta curatarii suprafetelor dure si a covoarelor cat si la re-emisiile de praf. Consumul anual este de doar 28 kWh, cu 60% mai putin comparativ cu aspiratoarele de generatie mai veche. Cele trei nivele de filtrare asigura re-emisia unui aer curat, pastrand 99.98% dintre particulele de praf aspirate. In plus, acest aspirator este cel mai silentios aspirator 4A, avand un nivel al zgomotului de doar 58 dB in modul silentios si de 68 dB la putere maxima.

Panoul de control este format din doua butoane pentru selectarea puterii de aspirare in 5 trepte si 5 indicatori cu LED care afiseaza tipul suprafetei care se poate aspira. Aceleasi optiuni de selectare a puterii de aspirare le gasiti si pe maner, putand astfel sa treceti cu usurinta de la aspirarea parchetului la cea a mochetelor sau covoarelor. Cele 4 roti asigura o mobilitate ridicata aspiratorului care nu se va bloca in obstacole de mici dimensiuni iar cablul de alimentare lung de 8.4 metri ii asigura o raza de operare de 11 metri. Editia Full Care a modelului  RO6486EA are inclus in pachet peria Deep Clean pentru multisuprafete, peria pentru parchet si duzele flexibile pentru praf. Veti gasi in plus si periile Mini si Maxi Turbo care sunt foarte eficiente in aspirarea parului de animale de pe toate tipurile de suprafete.

Concluzionand, Rowenta RO6486EA este cea mai buna alegere daca doriti un aspirator eficient pe toate tipurile de suprafete. Consumul foarte redus de energie, nivelul scazut al zgomotului si numeroasele accesorii sunt alte argumente care demonstreaza calitatile deosebite ale acestui aspirator.