Aspirator cu sac Rowenta RO6493EA review

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (5)
  • Silentiozitate
    (5)
5

Sumar

Rowenta RO6493EA este unul din cele mai bune aspiratoare pe care le puteti achizitiona la momentul actual. Consumul redus de energie, eficienta in aspirarea tuturor tipurilor de suprafete, silentiozitatea si accesoriile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs in Franta.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele Rowenta sunt recunoscute pentru fiabilitate, consum redus si silentiozitate. Producatorul francez are in ofera mai multe aspiratoare cu sac si fara sac care sunt incadrate in clasa de de eficienta A la toate categoriile de pe eticheta energetia: consum, eficienta in aspirarea suprafetelor dure, eficienta in aspirarea covoarelor si reemisiile de praf. Daca cu ceva timp in urma aspiratoarele 4A erau un deziderat, in ziua de astazi sunt din ce in ce mai multi producatori care le produc. Pentru a demonstra ca ramane liderul producatorilor de aspiratoare multifunctionale, Rowenta a inceput sa produca si aspiratoare incadrate in clasa A+ la eficienta energetica. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator care este unul din cele mai bune modele ale producatorului german.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator modern

Rowenta RO6493EA este un aspirator rosu metalizat cu un design utilizat si de alte modele ale producatorului francez. Aspiratorul are 4 roti multidirectionale astfel ca nu se va bloca in mobilier sau in pragurile de la usi si un maner ergonomic pentru a putea fi transportat cu usurinta.    Pentru depozitare, exista doua pozitii de parcare astfel ca il veti putea pune atat in picioare cat si culcat. Cablul de alimentare are o lungime de 8.4 metri astfel ca veti putea sa aspirati in incaperi diferite fara sa va opriti sa schimbati priza de alimentare.

Eficienta pe toate suprafetele

Desi are o putere de doar 550 W, acest aspirator are o eficienta excelenta atat la aspirarea suprafetelor dure precum gresie sau parchet cat si la aspirarea covoarelor, mochetelor sau carpetelor. Eficienta energetica este una exceptionala acesta fiind unul dintre putinele aspiratoare incadrate in clasa A+, consumul anual de 21 kWh fiind calculat pentru aspirarea o data pe saptamana a unui spatiu de 87 de metri patrati. In plus, reemisia de praf este de doar 0.01% din praful aspirat astfel ca va putea fi folosit cu succes si de catre persoanele mai sensibile sau care sufera de alergii.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta RO6493EA review

Silentiozitate si confort

Rowenta RO6493EA este cel mai silentios aspirator dintre cele incadrate in clasele A+AAA, nivelul minim fiind de 64 dB iar cel maxim de 66 dB. Capacitatea de colectare de 4.5 litri este una foarte buna, in special daca tinem cont de greutatea destul de redusa de doar 5 kg. Panoul de control este situat in partea inferioara a aspiratorului si are doua butoane mari pentru pornire/oprire si derularea cablului de alimentare si doua butoane mai mici si cinci indicatori luminosi pentru selectarea tipului de suprafata sau a modului silentios.

Peria de aspirare P3WER GLIDE foloseste un sistem inovativ cu 3 pozitii dezvoltat de Rowenta, alunecand usor atat pe parchet cat si pe covoare putand fi folosita pe orice suprafata. Pe langa aceasta perie in pachet veti mai gasi o perie pentru parchet, una pentru pardoseli, o perie Mini Turbo pentru aspirarea parului animalelor de companie si doua duze pentru spatii inguste si tapiterie.

Puncte tari

+ eficienta energetica exceptionala

+ aspirare eficienta pe suprafete dure si covoare

+ 3  niveluri de filtrare si o reemise infima de praf

+ unul din cele mai silentioase aspiratoare 4A

+ transport si depozitare facila

Puncte slabe

– cost de utilizare periodic cu sacii de aspirator

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO6493EA este unul din cele mai bune aspiratoare pe care le puteti achizitiona la momentul actual. Consumul redus de energie, eficienta in aspirarea tuturor tipurilor de suprafete, silentiozitatea si accesoriile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs in Franta.