Aspirator cu spalare Hoover ClinJet CJ930T review

  • Eficienta
    (5)
  • Functii
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Nimanui nu-i place sa traiasca in mizerie, insa praful pare sa se depuna imediat dupa ce l-ai sters, iar murdaria pare sa se intoarca la fel de repede. De aceea, nu trebuie doar sa insisti cu curatenia, ci sa folosesti si produse mai bune, atat biochimice, cat si electrocasnice, incercand sa gasesti variantele si combinatiile cele mai bune dintre cele doua.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aparat-de-spalat-Hoover-ClinJet-CJ930T

Pentru rezultate care iti ofera un nivel de curatenie nemaintalnit pana acum, poti sa apelezi cu incredere la aparatul pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T. Acesta are un design foarte atragator, similar cu cel al unui aspirator, insa cu un aspect chiar si mai modern. Nuanta de albastru care a fost aleasa de producatori pentru acesta atrage atentia asupra sa chiar si mai mult, facandu-l un aparat electrocasnic pentru care te vor invidia toti cei care iti trec pragul si il observa.

Dimensiunile acestui model sunt de 440 x 290 x 110 milimetri (W x D x H), cu o greutate totala de 7.1 kilograme. Cablul de alimentare are o lungime foarte mare, de opt metri, suprafata de aspirare disponibila fiind de 8.5 metri. Puterea totala la care ajunge aparatul pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T este de 900 de W, ceea ce inseamna destul de mult. Capacitatea de colectare a acestuia este de patru litri, putand astfel sa adune destula murdarie. In plus, acest aparat are un maner pliabil care iti permite sa transporti foarte usor produsul si sa-l asezi pentru depozitare in spatii cu dimensiuni mai mici. Mai merita mentionat faptul ca vasul pentru apa curata, dar si cel pentru apa murdara se pot manevra foarte usor, fara niciun pic de efort din partea ta, evitand astfel sa te obosesti. Ca accesoriu bonus, aparatul include o perie pentru tapiserie.

Hoover-ClinJet-CJ930T

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Cu ajutorul aparatului pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T 4 in 1 poti sa cureti in profunzime tot ceea ce tine de covoare, mochete, tapiterii etc, putand sa aspiri chiar si lichidele pe care le-ai varsat accidental pe jos, evitand sa mai lasi in urma pete neplacute pe care nu le mai poti indeparta deloc sau doar cu efort sporit.

Aparatul pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T include o perie rotativa cu perii realizate din plastic, aceasta caracteristica asigurand curatarea totala si completa, atat a mochetelor, cat si a covoarelor pe care este utilizat, redefinind ceea ce numeai anterior curatenie.

De asemenea, aparatul pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T dispune de un kit special pentru tapiterie si spatiile inguste. Pentru a curata aceste elemente, aparatul foloseste o perie de dimensiuni mici, inclusa intre accesorii, si un furtun flexibil, cu o lungime de 2,5 metri, care iti permite sa folosesti aparatul pentru a curata orice fel de tapiterii si sa poti sa ai acces in acele zone in care nu poti sa intri, de obicei, cu un aspirator sau o perie obisnuita.

Pentru mai putin de 900 de lei, poti sa te bucuri de toate avantajele aparatului pentru spalat Hoover ClinJet CJ930T, pe care il poti achizitiona acum si in rate.