Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Functii
    (5)
  • Utilizare
    (4.3)
4.6

Sumar

Zelmer ZVC764CT este un aspirator multifunctional, care ofera mai multe solutii de aspirare si curatare cu un raport calitate/pret foarte bun. Asigurand o filtrare eficienta a aerului si avand o putere mare de absorbtie cu un consum redus de energie, acest aspirator va va ajuta aspirati si sa spalati covoarele, gresia sau parchetul fara sa mai apelati la serviciile unei firme de curatenie.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele cele mai versatile sunt cele care ofera atat o aspirare uscata cat si una umeda. Ele pot fi folosite atat pentru aspirarea prafului, a parului de animale sau a murdariei dar si pentru spalarea covoarelor si mochetelor sau a suprafetelor dure. Trecerea de la aspirarea uscata la cea umeda se face usor, iar accesoriile incluse va vor permite sa mentineti o curatenie impecabila atat in camere cat si pe holuri sau in bai. Producatorul polonez Zelmer s-a specializat in producerea acestor tipuri de aspiratoare, oferind produse de calitate la un pret accesibil.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspiratorul  Zelmer ZVC764CT este un aspirator multi-suprafete cu aspirare umeda si uscata si un design ergonomic din plastic cu o combinatie de rosu cu gri. Dimensiunile marite de 34.8 x 35.7 x 49.2 cm se datoreaza faptului ca in aspirator se gasesc fie sacul de praf cu o capacitate de colectare de 2.5 litri, fie containerul de apa cu un volum de 5 litri si containerul pentru detergent de 1.8 litri. Greutatea fara accesorii este de 8.7 kg iar puterea mare de aspirare de 1900W este asigurata de motorul EcoPower cu un consum redus de energie.

Tubul telescopic este din metal, furtunul cu insertii textile are o flexibilitate marita iar cablul de alimentare are o lungime de 7 metri, asigurandu-i o raza de actiune de pana la 10 metri. Calitatea materialelor este confirmata si de perioada mare de garantie oferita de producatorul polonez, care in acest caz este de 48 de luni.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Tabloul de control intuitiv contine un buton de pornire/oprire al aspiratorului, un buton pentru pornire/oprire a pompei si un buton pentru ajustarea puterii de aspirare. De asemnea mai exista indicatoare luminoase pentru functionarea pompei, pentru puterea de aspirare si pentru blocarea orificiului de aspirare.

Zelmer ZVC764CT foloseste tehnologia Twix care permite o aspirare uscata cu sac Safbag anti-miros sau fara sac cu filtrarea prin apa. De asemenea puteti folosi aspiratorul si la aspirarea lichidelor sau la spalarea covoarelor, carpetelor sau a anumitor tapiterii. Trecerea din modul de aspirare cu sac la aspirarea cu filtrare prin apa se face usor prin inlocuirea cosului cu sacul de asirare cu rezervorul in care trebuie sa adaugati intre 1.3-1.5 litri de apa. Pentru spalarea covoarelor trebuie sa umpleti recipientul pentru detergent cu un amestec de apa rece cu lichid de curatare. Covoarele se curata foarte usor prin stropire cu lichid de curatare si uscare prin aspirarea apei si a impuritatilor.

Aspiratorul Zelmer ZVC764CT foloseste un filtru lavabil EPA care combinat cu filtrarea prin apa asigura o re-emisie de aer curat, foarte important mai ales pentru persoanele care sufera de alergii. In pachet se gasesc mai multe accesorii necesare pentru diferitele activitati de aspirare sau spalare precum o duza pentru spalare, o duza pentru colectare apa, o perie pentru saltea sau o duza pentru aspirare spatii inguste.

Concluzionand, Zelmer ZVC764CT este un aspirator multifunctional, care ofera mai multe solutii de aspirare si curatare cu un raport calitate/pret foarte bun. Asigurand o filtrare eficienta a aerului si avand o putere mare de absorbtie cu un consum redus de energie, acest aspirator va va ajuta aspirati si sa spalati covoarele, gresia sau parchetul fara sa mai apelati la serviciile unei firme de curatenie.