Aspirator de mana Bosch BHN1840L review

  • Design
    (4.7)
  • Eficienta
    (4.4)
  • Autonomie
    (4.7)
4.6

Sumar

Bosch BHN1840L este un aspirator de mana modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Designul compact, filtrul lavabil si golirea facila a recipientului de colectare sunt alte atuuri ale acestui aspirator de mana produs de Bosch.

Aspiratoarele clasice au dezavantajul ca sunt mari si voluminoase astfel ca nu vor putea fi folosite pentru aspirarea rapida a firmiturilor sau a firelor de par de pe canapea. Pentru curatenia zilnica aveti nevoie de un aspirator de mana care are dimensiuni mici si se poate manevra foarte usor. Un astfel de aspirator se poate folosi si pentru aspirarea rapida a prafului si firiturilor din masina dar si pentru aspirarea mobilierului si a tapiteriilor din living si dormitoare. Proprietarii de animale si pasari domestice vor putea folosi un astfel de aspirator pentru a aspira parul, puful si resturile de mancare din casa. In continuare va vom prezenta un aspirator de mana de ultima generatie care se afla in oferta producatorului german Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare de mana

Aspirator de mana Bosch BHN1840L

Aspirator versatil

Bosch BHN1840L este un aspirator de mana cu o forma compacta si o combinatie moderna de culori: albastru regal si gri metalizat. Acest model are dimensiuni de 110 x 135 x 380 mm si o greutate de 1.1 Kg astfel ca va putea fi manevrat usor cu o singura mana pentru aspirarea firmiturilor de pe masa sau a prafului de pe mobilier.

Aspirare puternica

Bosch BHN1840L are o putere buna de aspirare avand in vedere dimensiununile, astfel ca veti putea aspira rapid praful, firmiturile si scamele din casa sau din masina. Acest model are doua niveluri de putere si un sistem eficient de filtrare a aerului astfel incat reemisiile de praf sunt infime. Filtrul de praf este lavabil iar recipientul de praf se poate goli cu usurinta fara sa intrati in contact cu parful si mizeriile aspirate. Manerul aspiratorului are o forma ergonomica care permite o utilizare confortabila si usoara. In partea din fata a manerului se gaseste butonul de pornire si selectare a nivelului de putere dar si un buton pentru deblocarea recipientului de colectare a prafului.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

 

Bosch BHN1840L

Autonomie excelenta

Bosch BHN1840L are o baterie Li-Ion de 18 V care ofera o autonomie excelenta de pana la 40 de minute, suficient pentru aspirarea rapida a canapelelor si fotoliilor sau a scaunelor din masina. Incarcarea bateriei dureaza pana la 5 ore astfel ca va trebui sa il incarcati dupa fiecare utilizare mai lunga. In pachet nu exista un dock pentru incarcare ceea ce inseamna ca va trebui sa il sprijiniti de mobilier atunci cand il incarcati. Singurl accesoriu este duza pentru spatii inguste si colturi care va va permite sa aspirati cu usurinta in locurile greu accesibile.

Puncte tari

+ autonomie foarte buna

+ design modern si compact

+ putere buna de aspirare

+ filtrul lavabil

+ golire facila a recipientului de praf

Puncte slabe

– pretul este destul de mare 

– nu are un dock pentru incarcarea bateriei

Concluzii

In concluzie, Bosch BHN1840L este un aspirator de mana modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie excelenta. Designul compact, filtrul lavabil si golirea facila a recipientului de colectare sunt alte atuuri ale acestui aspirator de mana produs de Bosch.