Aspirator de mana Rowenta AC476901 review

  • Putere
    (4)
  • Autonomie
    (4.4)
  • Pret
    (4.8)
4.4

Sumar

Rowenta AC476901 este un aspirator de mana de mici dimensiuni, eficient si usor de manevrat. Greutatea redusa, capacitatea buna de colectare si pretul extrem de accesibil sunt alte atuuri ale acestui aspirator de mana produs de Rowenta in Franta. 

Aspiratoarele de mana pot reprezenta o solutie facila de curatare a interiorului masinii sau de aspirare rapida a parului si mizeriilor animalelor de companie. Veti putea astfel sa aspirati firmiturile de pe bancheta masinii, sau parul cainilor si pisicilor de pe canapele si fotolii. Forma ergonomica si dimensiunile mici ale acestor aspiratoare le ofera o manevrabilitate foarte buna, care va permite aspirarea usoara a spatiile mai inguste sau greu accesibile. In continuare va vom prezenta un aspirator de mana de mici dimensiuni care este produs de compania germana Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare de mana

Aspirator de mana Rowenta AC476901

Aspirator de mana ergonomic

Rowenta AC476901 este un aspirator de mana cu forma ergonomica si un design modern negru-argintiu cu finisaje lucioase. Acest model are dimensiuni de 11.5 x 12 x 40 cm si o greutate de doar 1.3 Kg astfel ca va putea fi manevrat usor fara ca mana sa oboseasca. Manerul cu forma ovala este acoperit pe interior cu un plastic mat care ofera o aderenta buna chiar si atunci cand mana este uda sau transpirata.

Autonomie buna si filtrare eficienta

Rowenta AC476901 are o baterie reincarcabila care ii ofera o autonomie decenta de 16 minute, timp suficient sa aspirati firmiturile din bucatarie, sau scamele si firele de par de pe capanea. Din pacate o incarcare completa a bateriei dureaza aproximativ 15 ore, astfel ca va trebui pus la incarcat dupa fiecare utilizare. Tehnologia ciclonica permite separarea eficienta a prafului de aerul eliberat in camera dar imbunatateste si performantele de aspirare a acestui aspirator.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta AC476901

Capacitate buna de colectare

Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri suficient pentru aspirarea rapida a scamelor si a resturilor de mancare de la animalele de companie. Golirea recipientului nu necesita sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate astfel ca aspiratorul va putea fi folosit si de catre persoanele care sufera de alergii. In partea frontala exista o duza retractabila care va permite aspirarea in zonele mai inguste, in pachet existand si o perie care va putea fi folosita pentru aspirarea mobilierului mai sensibil. Nivelul zgomotului este foarte redus astfel ca veti putea folosi aspiratorul si in preajma bebelusilor sau animalelor de companie fara ca acestia sa se sperie.

Puncte tari

+ forma ergonomica 

+ greutate redusa care ii asigura o manevrabilitate buna

+ capacitate buna de colectare

+ accesoriu utile pentru spatii inguste

+ nivel redus al zgomotului

+ Pret accesibil

Puncte slabe

– puterea de aspirare nu este foarte ridicata

– incarcarea bateriei dureaza foarte mult

Concluzie

In concluzie, Rowenta AC476901 este un aspirator de mana de mici dimensiuni, eficient si usor de manevrat. Greutatea redusa, capacitatea buna de colectare si pretul extrem de accesibil sunt alte atuuri ale acestui aspirator de mana produs de Rowenta in Franta.