Aspirator fara sac BEKO VCM71605AP review

  • Consum
    (4)
  • Eficienta
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

BEKO VCM71605AP este un aspirator fara sac cu motor puternic si performante bune de curatare. Nivelul rezonabil al zgomotului, filtrul eficient de praf si golirea facila a recipientului de praf sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Beko.

Daca v-ati saturat sa achizitionati saci textili sau de hartie pentru aspirator atunci trebuie sa inlocuiti modelul clasic cu unul fara sac. Aceste aspiratoare dispun de un recipient de colectare pe care il veti putea goli foarte usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Cele mai performante modele de aspiratoare fara sac au atat un consum redus de energie cat si performante excelente de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator modern fara sac care este produs de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac BEKO VCM71605AP

Aspirator modern fara sac

BEKO VCM71605AP este un aspirator fara sac cu o forma interesanta utilizata si de alte modele ale companiei turcesti. Aspiratorul are un maner ergonomic in partea din spate care asigura transportul facil pe scari sau la spatiul de depozitare. Cele trei roti permit depasirea diferitelor obstacole reprezentate de praguri sau covoare iar cablul de alimentare cu lungime de 8 metri permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 36 x 45 x 30 cm si o greutate destul de mare de 7.8 Kg.

Motor de generatie noua

BEKO VCM71605AP are un motor cu o putere maxima de 800 W si o putere de aspirare de 150 W, consumul energetic anual fiind incadrat in clasa A. In aceeasi clasa A sunt incadrate si performantele de curatare a suprafetelor dure, insa cele de curatare ale covoarelor si mochetelor mai groase sunt incadrate in clasa C. Nivelul zgomotului are o valoare de 73 dB, fiind mai redus in comparatie cu alte modele cu putere si specificatii similare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

BEKO VCM71605AP

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza sistemul multi ciclonic si un filtru HEPA 13 care capteaza pana la 99% dintre particulele de praf si alergeni. Recipientul de colectare are un volum de 2.8 litri si se goleste usor la apasarea unui buton, nefiind necesar sa intrati atingeti praful, scamele si mizeriile aspirate. Peria principala este suficient de larga pentru a putea aspira rapid praful si scamele de pe gresie, parchet sau covoarele subtiri. In pachet exista si o perie Pet Turbo Hair Removal pentru curatarea parului de animale de companie, un accesoriu pentru spatiile inguste sau greu accesibile si o perie pentru tapiterie.

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate buna

+ motor cu putere de 800 W

+ consum redus de energie

+ performante excelente de curatare a suprafetelor dure

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– performante slabe de curatare a covoarelor

Concluzii

In concluzie, BEKO VCM71605AP este un aspirator fara sac cu motor puternic si performante bune de curatare. Nivelul rezonabil al zgomotului, filtrul eficient de praf si golirea facila a recipientului de praf sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Beko.

Manual BEKO VCM71605AP