Aspirator fara sac Beko VCO6325AB review

  • Eficienta
    (4)
  • Tehnologii
    (4)
  • Consum
    (4.5)
4.2

Sumar

Prin dotarile si caracteristicile tehnice, aspiratorul Beko VCO6325AB asigura eficienta maxima in curatarea incaperilor de mici dimensiuni. Avantajos la pret, aparatul beneficiaza de toate dotarile noilor modele, asigurand confortul si sanatatea familiei moderne.

Aspiratorul fara sac Beko VCO6325AB este optiunea ideala pentru o familie care doreste sa traiasca intr-un mediu curat si sanatos. Fara sac, cu filtru HEPA si cu un rezervor pentru reziduuri cu o capacitate mare, modelul Beko ofera conditii optime pentru efectuarea curateniei generale a locuintei, beneficiind totodata de avantajele noilor inovatii tehnologice. In plus, vorbim despre un dispozitiv pe cat de eficient, pe atat de economic, cu un consum redus de energie, in ciuda gabaritului si capacitatii sale de curatare.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Designul lui Beko VCO6325AB se inscrie in linia clasica a aspiratoarelor fara sac, usor alungita in partea din fata, unde este prevazut manerul, si bombat in partea din spate, unde avem rezervorul din plastic, cu o capacitate impresionanta, de 2.5 litri. Culoarea neagra ii confera un aer stilat, pe carcasa frontala regasindu-se butoanele de pornire/oprire si pentru strangerea automata a cablului de alimentare. Toate acestea sunt marcate cu alb-argintiu, contrastand armonios cu restul carcasei, de pe care se distinge cu usurinta sigla Beko. Aspiratorul este prevazut cu filtru de evacuare a particulelor din aer de tip HEPA (High Efficiency Particulate Air), pentru eficienta maxima si asigurarea unui climat sanatos pentru membrii familiei noastre. Astfel, filtrul HEPA reduce la minimum riscul contaminarii cu acarieni sau alti agenti responsabili de producerea alergenilor, printr-o filtrare suplimentara a aerului la iesire. Acesta se incadreaza in tehnologia deja cunoscuta a separarii ciclonice a particulelor de praf, care are loc in recipientul special dedicat rezervorului de 2.5 litri.

ABeko VCO6325AB vine echipat cu tot setul de perii necesare unei curatari eficiente a tesaturilor si podelelor, incepand cu peria turbo, peria pentru covor, peria pentru par de animale sau cea special conceputa pentru tapiterie si suprafete sensibile. Toate acestea vin atasate la un tub telescopic metalic, extrem de rezistent, cu reglaj al lungimii, ajustabil in functie de inaltimea utilizatorului. Totodata, aspiratorul este prevazut cu sistem de infasurare automata a cablului de alimentare, acest lucru facandu-se extrem de simplu, la o simpla apasare de buton. Aceasta facilitate este extrem de utila, asigurand conditii optime de transport si depozitare.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, aspiratorul Beko VCO6325AB se incadreaza cu succes in gama medie a aspiratoarelor cu curatare uscata, asigurand o eficienta energetica de clasa A. Cu o putere dezvoltata de 700 W si o putere de aspirare de 160 W, Beko VCO6325AB asigura conditii optime de curatenie pentru apartamentele de dimensiuni mici, oferind o performanta de Clasa A in ce priveste curatarea dusumelelor si a altor suprafete dure, si de Clasa C, in ce priveste curatarea covoarelor. Toate acestea sunt disponibile la un pret ce oscileaza in jurul valorii de 400 lei, pentru care marii retaileri asigura o garantie de 24 de luni de la data achizitiei.

Prin dotarile si caracteristicile tehnice, aspiratorul Beko VCO6325AB asigura eficienta maxima in curatarea incaperilor de mici dimensiuni. Avantajos la pret, aparatul beneficiaza de toate dotarile noilor modele, asigurand confortul si sanatatea familiei moderne.