Aspirator fara sac Hoover Reactiv RC81 RC25 011 review

  • Eficienta
    (5)
  • Consum
    (5)
  • Accesorii
    (4)
4.7

Summary

Reactiv RC81 RC25 011 de la Hoover este un aspirator fara sac compact si foarte eficient. Consumul scazut de energie, eficienta in aspirarea tuturor tipurilor de suprafete, filtrarea buna a aerului reemis si nivelul redus al zgomotului sunt alte aspecte care ar trebui sa va convinga sa-l achizitionati.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele cilindrice clasice raman cele mai populare tipuri de aspiratoare chiar daca in ultimul timp au fost dezvoltate tehnologii noi pentru ca aspiratoarele verticale sau robotii de aspirare sa fie mai eficienti. Aspiratoarele cilindrice sunt mai mici si mai compacte, fiind potrivite pentru apartamentele mici deoarece nu necesita un spatiu mare de depozitare. Aspiratoarele clasice fara sac au inceput sa fie preferate celor cu sac deoarece nu au costuri de intretinere si sunt usor de folosit. Majoritatea acestor aspiratoare sunt transparente, astfel ca veti putea vedea cand trebuie golit dispozitivul de colectare. In plus, modelele noi au un consum redus de energie, sunt eficiente atat in aspirarea suprafetelor dure cat si a covoarelor si au un nivel al zgomotului destul de redus.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator Hoover Reactiv RC81 RC25 011

Hoover Reactiv RC81 RC25 011 este un aspirator fara sac cu un design modern din plastic ce combina rosul cu diferite nuante de gri. Acest aspirator face parte din categoria selecta a aspiratoarelor 4A ceea ce inseamna ca este incadrat in clasa A atat pentru eficienta energetica cat si pentru emisiile de praf, si performantele aspirarii suprafetelor dure si a covoarelor. Astfel, consumul anual al aspiratorului este de 28 kWh, ceea ce este foarte putin daca luam in considerare faptul ca are o putere de 800 W. Reactiv RC81 RC25 011 are dimensiuni de 45 x 30.7 x 34.8 cm si o greutate de 5 Kg in timp ce recipientul de colectare are o capacitate de 2 litri. Cablul de alimentare are o lungime mare de 8 metri, putand astfel sa aspirati in diferite camere, in holuri sau debarale unde nu exista prize de alimentare. Nivelul zgomotului de 75 dB poate parea destul de mare dar are  printre cele mai mici valori dintre toate aspiratoarele 4A fara sac.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspiratorul Hoover Reactiv RC81 RC25 011 are doua butoane mari pentru pornire/oprire si pentru derularea automata a cablului de alimentare care pot fi apasate si cu piciorul. Manerul are o forma ergonomica care faciliteaza transportul iar cele doua roti mari asigura trecerea usoara peste obstacole precum praguri sau covoare. Filtrarea aerului se face cu ajutorul unui filtru lavabil HEPA care asigura o filtrare de pana la 99.98% a particulelor de praf si alergeni. Accesoriile incluse in pachet sunt o perie pentru covoare, una pentru parchet, o duza pentru mobila si una pentru spatii inguste. Veti putea astfel sa aspirati praful, mizeriile sau parul de animale din locurile greu accesibile de dupa usa sau mobilier dar si de pe canapele sau fotolii. Aspiratorul beneficiaza de tehnologia Intense Silent Power System dezvoltata de Hoover care ii asigura un nivel ridicat de performante, un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. Golirea recipientului de colectare se face foarte usor, un mare plus fiind faptul ca nu va trebui sa atingeti praful sau mizeriile aspirate.

Concluzionand, Reactiv RC81 RC25 011 de la Hoover este un aspirator fara sac compact si foarte eficient. Consumul scazut de energie, eficienta in aspirarea tuturor tipurilor de suprafete, filtrarea buna a aerului reemis si nivelul redus al zgomotului sunt alte aspecte care ar trebui sa va convinga sa-l achizitionati.