Aspirator fara sac Rowenta Silence Force RO7623EA review

  • Consum
  • Eficienta
  • Accesorii
4.9

Sumar

Rowenta Silence Force RO7623EA este un aspirator fara sac de ultima generatie, cu un consum redus de energie si un nivel foarte scazut al zgomotului. Aspirarea eficienta pe toate tipurile de suprafete, cele doua niveluri de filtrare si garantia extinsa la 5 ani sunt alte atuuri ale acestui aspirator care este produs de Rowenta in Franta. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele fara sac au beneficiat de avansul tehnologic din ultima perioada, astfel ca au devenit o alternativa foarte buna pentru aspiratoarele cu sac. Daca pana de curand, aspiratoarele cu sac erau singurele modele care erau incadrate in clasa A la toate categoriile de pe eticheta de eficienta energetica, astazi exista si cateva modele de aspiratoare 4A fara sac. Pe langa eliminarea costurilor de utilizare cu sacii, aspiratoarele fara sac folosesc si ultimele tehnologii de filtrare a aerului dar si de reducere a zgomotului. Rowenta are in oferta cele mai multe aspiratoare eficiente pe toate tipurile de suprafete, iar in continuare va vom prezenta unul din cele mai noi modele care se afla in ofera producatorului german.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator Rowenta Silence Force RO7623EA

Aspirator cu design ergonomic

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Rowenta Silence Force RO7623EA este un aspirator fara sac cu un design ergonomic de culoare portocalie si o forma specifica aspiratoarelor fara sac din oferta producatorului francez. Recipientul de praf din plastic transparent are o capacitate de 2.5 litri, suficienta pentru aspirarea unui apartament de mari dimensiuni. Aspiratorul are o bara de protectie care il protejeaza de lovirile accidentale si un maner ergonomic care ii asigura transportul facil. Cele doua roti mari din spate si roata multidirectionala contribuie la manevrabilitatea buna a aspiratorului, care poate depasi cu usurinta diferite obstacole precum pragurile din casa.

Consum redus si eficienta

Modelul RO7623EA are o putere de 750 W si un consum anual de energie de 28 kWh ceea ce il incadreaza in clasa A de eficienta energetica. In aceeasi clasa de eficienta A este incadrata atat aspirarea suprafetelor dure precum gresie, marmura sau parchet precum si aspirarea covoarelor si mochetelor cu diferite grosimi. Raza de operare a aspiratorului este de 11 metri astfel ca nu va trebui sa schimbati prea des prizele de alimentare in timpul aspirarii.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta Silence Force RO7623EA

Filtrare excelenta si silentiozitate

Nivelul de reemisie a particulelor de praf este unul infim, cele doua filtre reusind sa opreasca pana la 99,98% dintre particulele de praf si alergeni. Desi are o eficienta excelenta, Rowenta RO7623EA are un nivel al zgomotului extrem de redus de doar 67 dB, astfel ca nu le veti deranja pe celelalte persoane din casa. Manerul aspiratorului are incorporata o perie care se va putea folosi pentru aspirarea prafului de pe mobilier sau de pe alte suprafete sensibile. Peria P3er Glide asigura o aspirare eficienta pentru diferite tipuri de covoare, pentru parchet existand o perie speciala cu doua roti laterale. Pe langa aceste doua perii, in pachet veti mai gasi o duza pentru spatiile inguste de dupa mobilier si una pentru aspirarea canapelelor, fotoliilor si scaunelor din casa.

Puncte tari

+ cosum redus de energie

+ aspirare eficienta atat pe suprafete dure cat si pe covoare

+ nivel redus de zgomot

+ filtrare eficienta a particulelor de praf si alergeni

+ garantie extinsa la 5 ani

Puncte slabe

– are o greutate destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force RO7623EA este un aspirator fara sac de ultima generatie, cu un consum redus de energie si un nivel foarte scazut al zgomotului. Aspirarea eficienta pe toate tipurile de suprafete, cele doua niveluri de filtrare si garantia extinsa la 5 ani sunt alte atuuri ale acestui aspirator care este produs de Rowenta in Franta.