Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power RO7244EA review

Rowenta X-Trem Power RO7244EA
  • Consum
  • Performante
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

Rowenta X-Trem Power RO7244EA este un aspirator modern, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Sistemul eficient de filtrare, performantele excelente de curatare a diferitelor tipuri de suprafete si gama variata de accesorii sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac produs de Rowenta. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Rowenta este unul din cei mai importanti de producatoari de aspiratoare, avand o gama variata atat in ceea ce priveste modelele cu sac cat si cele fara sac. Cele mai noi aspiratoare produse de Rowenta au o eficienta energetica excelenta, dar ofera si rezultate excelente de curatare a suprafetelor dure sau a covoarelor si mochetelor. In plus, aveti la dispozitie si numeroase accesorii care va vor permite sa curatati atat canapelele si mobilierul cat si spatiile mai inguste sau locurile greu accesibile. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator cu specificatii foarte bune care se afla in portofoliul Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power RO7244EA

Aspirator multisuprafete fara sac

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Rowenta X-Trem Power RO7244EA este un aspirator din gama 2018 fara sac, cu un design negru portocaliu cu insertii argintii si o forma utilizata si de alte modele ale companiei germane. Aspiratorul are un maner ergonomic in partea superioara care permite transportul facil si o raza de operare de 8.8 metri care permite aspirarea in spatii diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 57 x 38 x 33 cm si o greutate destul de mare de 9.18 Kg. 

Eficienta energetica si performante excelente

Rowenta X-Trem Power RO7244EA are un motor Effitech cu o putere de 550 W si o eficienta energetica excelenta care este incadrata in clasa A+. In plus, atat performantele de curatare a suprafetelor dure cat si cele de curatare a covoarelor si mochetelor sunt incadrate in cea mai eficienta clasa A, acest aspirator fiind ideal pentru casele in care exista atat covoare de diferite marimi dar si suprafete acoperite cu gresie sau parchet. Nivelul zgomotului de 72 dB este unul destul de ridicat astfel ca este indicat sa nu aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii. 

Sistem eficient de filtrare

Recipientul de colectare are o capacitate de 2.5 litri si se goleste usor fara sa exista pericolul imprastierii prafului si mizeriilor aspirate. Sistemul de filtrare contine un filtru de inalta eficienta si unul de spuma pentru motor care capteaza si particulele microscopice de praf si alergeni, aerul reemis in casa fiind astfel mult mai curat. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta X-Trem Power RO7244EA

Gama variata de accesorii

Peria principala Power Air asigura aspirarea rapida a unor suprafete mari, putand sa fie utilizata atat pe gresie si parchet cat si pe covoare si mochete de diferite grosimi. In pachet veti mai gasi incluse o perie Mini Turbo care este eficienta in curatarea parului animalelor de pe covoare, un accesoriu pentru spatii inguste si un accesoriu multifunctional care se poate utiliza pentru aspirarea scaunelor si banchetelor din masina. Pe manerul aspiratorului exista o perie incorporata pe care o veti putea folosi pentru aspirarea mobilierului sau a fotoliilor si canapelelor. 

Puncte tari

+ design modern

+ manevrare facila

+ eficienta energetica foarte buna

+ performante excelente pe diferite tipuri de suprafete

+ sistem performant de filtrare

+ accesorii utile

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– greutatea destul de mare

– nivelul ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Rowenta X-Trem Power RO7244EA este un aspirator modern, cu un motor puternic si un consum redus de energie. Sistemul eficient de filtrare, performantele excelente de curatare a diferitelor tipuri de suprafete si gama variata de accesorii sunt alte avantaje ale acestui aspirator fara sac produs de Rowenta. 

Manual Rowenta X-Trem Power RO7244EA