Aspirator pentru cenusa Stayer BC 800 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Putere
    (4)
  • Pret
    (5)
4.5

Sumar

Stayer BC 800 este un aspirator pentru cenusa eficient si usor de manevrat. Puterea mare si presiunea de aspirare va va ajuta sa aspirati toata cenusa din seminee, sobe si centrale pe lemne cu un minim de efort si cu un consum redus de energie. Capacitatea mare de colectare, greutatea redusa si filtrul HEPA confirma ca aceste aspirator de cenusa intr-una din cele mai bune optiuni existente pe piata in acest moment.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Odata cu venirea sezonului rece, tot mai multe familii folosesc sobe, seminee sau centrale pe lemne pentru a-si incalzi casele. O problema cu care se confrunta aceste persoane este colectarea cenusii, care trebuie facuta adesea cel putin odata pe zi. Pentru aceasta activitate nu puteti folosi un aspirator standard, insa exsita astfel de aparate speciale pentru colectarea cenusii. Aceste aspiratoare au o capacitate mai mare de colectare, filtre mai eficiente si sunt facute din materiale care rezista la temperaturi mai ridicate. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator pentru cenusa care areun raport calitate pret foarte bun.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator de cenusa Stayer BC 800

Eficienta si manevrabilitate

Stayer BC 800 este un aspirator electric pentru cenusa cu un design circular de culoare neagra. Aspiratorul are o forma ergonomica, cu un maner situat in partea superioara care faciliteaza utilizarea si transportul. In plus, aspiratorul are o greutate de doar 3.6 Kg astfel ca il veti putea transporta cu usurinta chiar si il locatii mai greu accesibile unde aveti soba sau centrala. Aspiratoul are o putere de 800 W si o presiune de aspirare de 16 Kpa astfel ca veti putea aspira eficient chiar si cele mai mici particule de cenusa din centrala de lemne, din soba sau din semineu. Stayer BC 800 are un recipient de colectare cu o capacitate de 10 litri, astfel ca veti putea aspira o cantitate mare de cenusa fara sa fiti nevoiti sa il goliti de mai multe ori. Nivelul zgomotului are o valoare de 78 dB, care este destul de redusa in comparatie cu alte aspiratoare pentru cenusa.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspirare in siguranta

Aspiratorul are un furtun din otel maleabil cu o lungime de 1 metru si un diametru de 3.8 cm.  Veti putea astfel sa aspirati in conditii de siguranta diferite bucati de carbune sau cenusa  o temperatura de pana la 40 °C. Aspiratorul are un singur buton pentru pornire/oprire si doua cleme din metal care prind in siguranta capacul din metal. In plus, filtrul HEPA asigura o filtrare eficienta a particulelor de cenusa si reemisia unui aer curat. Nu folositi aspiratorul de cenusa pentru a aspira alte suprafete, reziduri sau lichide deoarece acesta s-ar putea defecta. De asemenea nu folositi lichide sau substante chimice pentru curatarea aspiratorului ci dor o carpa uscata.

Concluzii

Concluzionand,  Stayer BC 800 este un aspirator pentru cenusa eficient si usor de manevrat. Puterea mare si presiunea de aspirare va va ajuta sa aspirati toata cenusa din seminee, sobe si centrale pe lemne cu un minim de efort si cu un consum redus de energie. Capacitatea mare de colectare, greutatea redusa si filtrul HEPA confirma ca aceste aspirator de cenusa intr-una din cele mai bune optiuni existente pe piata in acest moment. In plus raportul calitate/pret este imbatabil astfel ca va fi o achizitie pe care nu o veti regreta.