Aspirator Philips Performer Active FC8579/09 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Praful se intalneste peste tot, insa cel mai neplacut este cel pe care il gasim in casele noastre, de aceea avem nevoie de un aspirator pe masura, care sa faca treaba cat mai bine, consumand cat mai putine resurse – daca e si ieftin, cu atat mai bine. Aspirarea se face cam o data pe saptamana, pentru a mentine praful la un nivel cat mai scazut, de aceea o investitie foarte buna este sa-ti achizitionezi un aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-philips-performer-active-fc8579-09

Acest aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 va termina curatenia mult mai repede, mai ales multumita functiei pentru indepartarea prafului intr-un mod igienic. Gratie tehnologiei AirflowMax, puterea sa de aspirare este foarte mare, iar capul Tri Active + va putea sa indeparteze foarte bine praful de pe orice pardoseala.

Tehnologia originala Airflow Max de care dispune acest aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 poate sa pastreze puterea de aspirare ridicata pentru o perioada mai lunga de timp, putand sa utilizezi sacul pana la capacitatea sa maxima. Aceasta tehnologie a fost realizata de catre producatorii Philips care s-au bazat pe trei elemente cheie. Astfel, nervurile din compartimentul pentru praf au un profil unicat, fiind in acest fel maximizat fluxul de aer care se formeaza in jurul sacului de praf, lucru care face posibila folosirea intregului sac. Compartimentul pentru praf a fost creat special cu o capacitate mare, permitand o depliere uniforma pentru sac. De asemenea, structurile din fibra sunt de calitate inalta si nu se mai infunda, praful putand sa fie absorbit fara ca porii sa se mai infunde, puterea de aspirare ramanand constanta.

philips-performer-active-fc8579-09

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Capul de aspirare Tri Active + al acestui aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 poate sa realizeze trei actiuni de curatare printr-o singura miscare. Astfel, vei putea sa cureti eficient covorul multumita unor placute cu duze care au fost create in mod special pentru a putea sa indeparteze praful chiar si cand se afla in profunzime. Obiectele mari sunt aspirate mult mai usor gratie dimensiunilor marite ale orificiului din fata. In plus, praful si mizeriile sunt adunate chiar si din ramele de la pereti sau mobila cu ajutorul a doua perii laterale.

consum-philips-performer-active-fc8579-09

Modelul de aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 poate sa atinga o clasa superioara de performanta pentru curatarea suprafetelor dure, aspirand tot praful. Accesoriile acestui aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 sunt integrate, asa ca nu va mai fi nevoie sa mai cari si piese in plus atunci cand faci curatenie. Peria moale anti – praf a fost integrata in manerul aparatului, fiind mereu gata pentru a fi folosita. De asemenea, cuplajele de tip Active Lock din acest aspirator cu sac Philips Performer Active FC8579/09 te lasa sa iti conectezi si sa iti deconectezi usor mai multe capete de aspirare, precum si accesorii la tubul telescopic chiar in timpul procesului de curatare. Orice casa are nevoie de un aspirator cu sac Philips Performer Active FC857.