Aspirator Philips PowerPro Aqua FC6401/01 review

  • Eficienta
    (5)
  • Programe
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.8

Sumar

Philips PowerPro Aqua FC6401/01 este un aspirator vertical cu o putere buna de aspirare, o autonomie excelenta a bateriei si cu o manevrabilitate extrem de usoara.

Dincolo de o casa frumos decorata, exista un alt aspect de care o persoana trebuie sa tina intotdeauna cont: curatenia. Alungarea prafului, aerisirea incaperilor, spalarea geamurilor, a podelei si aranjarea lucrurilor care inevitabil sunt rascolite, mai ales in zilele agitate, reprezinta aspecte importante pentru sanatatea unei persoane, chiar daca uneori se pot dovedi destul de solicitante si obositoare.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-Philips-PowerPro-Aqua-FC6401

Tocmai de aceea, cel mai bun lucru care poate fi facut este dotarea locuintei cu o serie de produse si ustensile menite sa pastreze casa ingrijita si curata. Din aceasta categorie face parte si aspiratorul Philips PowerPro Aqua FC6401/01, un model inovativ, cu un design modern, de culoare neagra, cu detalii albastre metalizate. Acest model de aspirator se dovedeste un real ajutor in orice locuinta, mai ales datorita faptului ca acesta are forma verticala care permite utilizatorului sa-si pastreze spatele drept atunci cand aspira. In felul acesta, durerile de spate provocate adesea de treburile gospodaresti precum aspirarea vor fi date uitarii.

Philips-PowerPro-Aqua-FC6401

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

In primul rand, acest model de aspirator cochet se remarca prin dubla sa utilitate: pe de-o parte aspira praful care s-a asezat pe suprafetele din incapere, iar pe de alta parte sterge dintr-o singura miscare murdaria care scapa procesului de aspirare. Acest lucru este posibil datorita comutarii intre curatarea umeda si cea uscata, lucru care se potriveste oricarui tip de pardoseala, chiar si parchetului, fara a-i deteriora aspectul.

In al doilea rand, dispozitivul este foarte simplu de utilizat, chiar si pentru copii sau bunici. Rezervorul de apa al aspiratorului poate fi fixat cu usurinta. Astfel, pentru curatarea umeda, acest rezervor trebuie umplut cu apa de la robinet si adaugat putin detergent pentru curatarea perfecta, chiar si in spatiile ceva mai inguste.

Acest aspirator permite economisirea timpului pretios, mai ales ca multe persoane au afirmat ca dupa aspirarea uscata era nevoie mereu de spalarea suprafetelor cu ajutorul unui mop pentru ca stratul de mizerie sa fie indepartat. Insa, acum, buretii din microfibra ai acestui aspirator, asezati in partea inferioara a dispozitivului, pot actiona mai bine decat un simplu mop.

Trebuie retinut ca acesti bureti pot fi spalati dupa utilizare, fara a exista pericolul ca ei sa se deterioreze. Materialul din care sunt confectionati este rezistent si permite absorbtia particulelor de praf, fapt care va face ca podeaua sa fie un loc mult mai igienic pentru copiii care obisnuiesc sa se joace acolo.

Tehnologia performanta PowerCyclone este si ea responsabila de o curatenie de-a dreptul impecabila. Aerul intra rapid in dispozitiv si este accelerat printr-o trecere curbata de aer. Acest lucru duce la aspirarea chiar si a firelor de par de mici dimensiuni, cum sunt cele provenite de la animale.

Aspiratorul Philips PowerPro Aqua FC6401/01 vine dotat cu baterii reincarcabile cu o putere de 18 V care asigura o durata de functionare de 40 de minute. In felul acesta nu mai este nevoie de un cablu care sa ingreuneze gasirea unui loc pentru depozitarea acestui dispozitiv. Din punct de vedere al pretului stabilit, se poate spune ca acesta este unul potrivit dotarilor performante. Aspiratorul Philips PowerPro Aqua FC6401/01 este o investitie excelenta, pentru vreme indelungata, rezistenta fiind garantata de reputatia companiei Philips.