Aspirator profesional Ghibli AS 400 P review

  • Putere
    (5)
  • Capacitate
    (5)
  • Design
    (4)
4.7

Sumar

Ghibli AS 400 P este un aspirator foarte eficient, destinat in special utilizarii sale in cladiri de birouri, magazine sau institutii. Din orice punct de vedere l-am privi, este clar ca raportul calitate pret este cel corect, aspiratoarele profesionale fiind produse care isi merita banii, indiferent de locul unde le utilizezi.

Fie ca il cumperi pentru acasa sau il vei folosi la birou sau intr-un magazin, un aspirator profesional este un produs de calitate superioara, care foloseste mai multe tipuri de curatare si care, in general, are o capacitate mult mai mare decat orice aspirator mic, de casa. Pe de alta parte insa, astfel de aparate sunt mai grele si mai dificil de transportat, dar si mai scumpe, tocmai pentru ca ofera mai multe beneficii. Un produs de acest gen este si Ghibli AS 400 P, un aspirator cu putere de 1350 W, adica de capacitate medie in randul celor profesionale, dar care poate sa curete in mod eficient orice suprafata.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator-profesional-Ghibli-AS-400P

Atunci cand te gandesti sa cumperi un aspirator profesional, trebuie sa ai in vedere ca ele au si dezavantaje. In primul rand, sunt mai voluminoase si mai grele decat unul normal. Ghibli AS 400 P are 13 kg gol, ceea ce inseamna ca este destul de greu de transportat, cu atat mai mult daca trebuie sa il urci pe scari (totusi, spre binele tau, speram ca ai si un lift la dispozitie). Apoi, design-ul acestuia este departe de a fi unul spectaculos. Acesta este galben, insa cu un aspect de tub si nici nu se poate compara cu aspiratoarele normale care arata destul de dragut.

Totusi, nimeni nu isi cumpara un aspirator profesional in necunostinta de cauza, asa ca a-l compara cu unul obisnuit nu isi are locul. Asadar, Ghibli AS 400 P este un model superior, atat din punctul de vedere al performantelor, cat si al volumului. Chiar daca foloseste un sac care trebuie golit periodic, capacitatea sa de colectare este de 50 kg, ceea ce inseamna ca se poate curata cu ajutorul sau un etaj intreg si ceva in plus. Cablul de alimentare are 10 m, ceea ce ii asigura o suprafata de curatare extinsa si destul de multa mobilitate odata ce incepi sa il folosesti.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

In plus, acesta poate sa curete atat uscat cat si umed, ceea ce reprezinta un ajutor in plus, aspiratorul oferind astfel o gama mai variata de servicii. Acesta vine insotit si de mai multe accesorii, dintre care putem aminti duza ingusta, doua duze pentru pardoseli (una pentru aspirare umeda si una pentru uscata), duza rotunda si un accesoriu special pentru eliminatarea parului de animale. Si furtunul este destul de mare, avand o lungime de 2.5 m.

Asadar, Ghibli AS 400 P este un aspirator foarte eficient, destinat in special utilizarii sale in cladiri de birouri, magazine sau institutii. Cu alte cuvinte, el isi va dovedi in special utilitatea in locuri mari, unde ai ce sa curati si unde, cel mai probabil, va fi nevoie de el zilnic. Daca il vrei pentru acasa insa, trebuie sa te astepti la un aparat mai mare si mai greu, dar care isi face treaba foarte bine. Din orice punct de vedere l-am privi, este clar ca raportul calitate pret este cel corect, aspiratoarele profesionale fiind produse care isi merita banii, indiferent de locul unde le utilizezi.