Aspirator robot Samsung VR5011 Visionary Mapping System review

  • Eficienta
    (4)
  • Design
    (5)
  • Programe
    (5)
4.7

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Trebuie sa recunoastem ca facutul curateniei nu este pentru cei mai multi dintre noi o deosebita placere si ca a fost cel putin un moment in viata noastra cand ne-am dorit sa avem un robotel care sa aspire in locul nostru in timp ce noi ne bem ceaiul sau facem alte lucruri mai importante. Aspiratoarele robot nu mai sunt chiar o noutate, dar au devenit ceva mai accesibile ca pret in ultimii anii, asa ca oricare dintre noi isi poate achizitiona unul. Pretul nici acum nu este unul foarte scazut, adica acestea nu pot concura cu aspiratoarele clasice. Dar este de inteles si de ce, tehnologia utilizata fiind diferita si implicit mai avansata in cazul aspiratoarelor robot. Un astfel de aparat este si Samsung Visionary Mapping System VR5011 care va poate veni in ajutor in ceea ce priveste curatenia locuintei.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Samsung-Visionary-Mapping-System

Samsung Vizionary Mapping System VR5011 este un aspirator robot cu un design atragator, forma este rotunda cand este privit de deasupra, culorile alese pentru acesta sunt negru si albastru, iar combinatia acestora ofera un plus pe plan estetic. In partea de sus se afla si ecranul si sistemul de setare, dar si dispozitivul prin care robotul face scanarea camerei pe care mai apoi o va folosi la setarea traseului de parcurs in timpul aspirarii.

Sistemul Visionary Mapping are in componenta sa o camera digitala si doua procesoare cu ajutorul carora aspiratorul creeaza o harta a casei dumneavoastra si alege cel mai eficient traseu de curatare. Iar cu ajutorul Virtual Guard puteti seta robotul sa evite anumite locuri, cum ar fi culcusul cainelui sau a pisicii sau locul in care dumneavoastra desfasurati o alta activitate si nu va doriti sa fiti deranjati.

aspirator-Samsung-Visionary-Mapping-System

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Iar daca aveti pisici sau caini pe care ii tineti in casa nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu parul infasurat in jurul periilor pentru ca designul realizat de cei de la Samsung ajuta la minimizarea acestei neplaceri si implicit nu mai trebuie sa stati cu ochii pe aspirator pentru a-l curata.

Tipul de alimentare a acestui aspirator robot este pe acumulatori, autonomia fiind de 90 de minute, iar un ciclu complet de incarcare dureaza 120 de minute. Insa, un mare avantaj al acestui model este faptul ca atunci cand sesizeaza ca nu mai are suficienta energie ramasa pentru a aspira se deplaseaza singur la statia de incarcare si ramane acolo pana cand acumulatorul este plin.

aspirator-robot-samsung

Pentru programarea robotului puteti alege intre patru stiluri de curatare, si anume Auto, Spot, Max sau Manual si, de asemenea, puteti sa il setati sa utilizeze acel stil o data sau zilnic.

Daca va doriti un aspirator robot, puteti sa va indreptati spre acest model de la Samsung care este special conceput sa faca fata pana si parului de animale, unul dintre cele mai enervante aspecte ale aspirarii in cazul proprietarilor de caini sau pisici. In plus, vine la un pret rezonabil pentru un astfel de aparat si are un raport calitate pret bun.