Aspirator vertical 2 in 1 Concept VP6000 review

Concept VP6000
  • Putere
    (4.4)
  • Autonomie
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.2

Sumar

Concept VP6000 este un aspirator 2 in 1 modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie rezonabila. Cele 2 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si gama variata de accesorii sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Concept.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale sunt aparate compacte cu forma ergonomica care permit curatarea rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor subtiri. Cele mai multe aspiratoare verticale functioneaza cu acumulatori care asigura o autonomie cuprinsa intre 30 si 60 de minute. Unele modele contin si un aspirator de mana care permite curatarea facila a firmiturilor, prafului sau a parului de animale de pe mobilier, tapiterii sau chiar de pe bachetele masinilor. Un astfel de aspirator vertical este si modelul produs de Concept a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 Concept VP6000

Aspirator modern 2 in 1

Concept VP6000 este un aspirator 2 in 1 de generatie noua care are o forma ergonomica si un design modern alb-turcoaz. Aspiratorul are un maner care asigura o utilizare confortabila, fiind usor de manevrat cu o singura mana. Recipientul de colectare transparent are o capacitate de 0.5 litri si se goleste usor prin apasarea unui buton fara sa necesite sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. 

Motor puternic de generatie noua

Concept VP6000 are un motor BLDC cu perii digitale si putere de 250 W care asigura aspirarea rapida a firmiturilor, a scamelor sau a firelor de par de pe gresie, parchet sau de pe mochete si covoare cu fir scurt. Alegerea treptei de putere se va face in functie de tipul suprafetei aspirate sau de nivelul de praf si mizerie din camere. Nivelul zgomotului variaza intre 78 si 83 dB in functie de treapta selectata, valori destul de mari in comparatie cu alte modele cu specificatii similare.

Autonomie de 30 de minute

Acumulatorul Li-Ion de 2000 mAh asigura o autonomie maxima de 30 de minute care insa scade in cazul utilizarii puterii maxime sau a periei motorizate. Acumulatorul se scoate usor pentru a fi incarcat, durata de incarcare completa durand aproximativ 4 ore. Sistemul de filtrare este unul performant, filtrul lavabil HEPA 13 asigurand captarea particulelor de praf, bacterii si alergeni. 

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Concept VP6000

Gama variata de accesorii

Aspiratorul de mana are o greutate redusa, fiind ideal pentru curatarea rapida a firmiturilor si a prafului din bucatarie sau livingroom. Peria principala este motorizata si este iluminata cu LED-uri astfel ca veti putea sa curatati eficient chiar si in zonele mai intunecate. In pachet veti mai gasi incluse o perie pentru curatarea eficienta a parului de caine sau pisica, un accesoriu pentru spatii inguste, o duza pentru tapiterie si una pentru curatarea interiorului masinilor. 

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ motor cu perii digitale

+ autonomie maxima de 30 de minute

+ acumulator Li-Ion cu incarcare in 4 ore

+ sistem performant de filrare

+ perie motorizata cu LED

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– pretul este mare

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Concept VP6000 este un aspirator 2 in 1 modern cu o putere buna de aspirare si o autonomie rezonabila. Cele 2 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si gama variata de accesorii sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Concept.