Aspirator vertical 2in1 Leifheit Regulus PowerVac review

Leifheit Regulus PowerVac
  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Summary

Leifheit Regulus PowerVac este un aspirator vertical modern care are un motor puternic si o autonomie excelenta a bateriei. Peria motorizata cu leduri, aspiratorul de mana si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator vertical produs de Leifheit. 

Curatenia si intretinerea spatiilor interioare nu este o activitate foarte placuta, insa aceasta poate fi usurata prin alegerea unor aparate electrocasnice potrivite. De exemplu, un aspirator vertical cu manevrabilitate ridicata este ideal pentru curatarea rapida a prafului, firmiturilor si a firelor de par de pe suprafetele dure precum parchet sau gresie. In plus, alegerea unui model 2 in 1 care sa contina si un aspirator de mana va va permite sa curatati rapid si tapiteriile sau mobilierul din lemn. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator vertical care este produs de compania germana Leifheit.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical usor

Leifheit Regulus PowerVac este un aspirator vertical 2 in 1 cu design modern si o combinatie de culori alb-verde care este utilizata si de alte produse ale companiei germane. Aspiratorul are un maner ergonomic cu butoane pentru selectarea puterii de aspirare si roti moi care protejeaza suprafetele delicate precum parchetul melaminat. Prin apasarea unui buton manerul aspiratorului se pliaza, necesitand astfel un spatiu mai mic pentru depozitare. Acest model are o greutate de doar 2.8 Kg fara accesorii si se poate manevra usor cu o singura mana. 

Acumulator Li-Ion de 20 V

Leifheit Regulus PowerVac are un motor alimentat de un acumulator Li-Ion de 20 V care asigura o autonomie de cel mult 40 de minute in treapta cea mai scazuta de putere. Timpul de incarcare al acumulatorului este de aproximativ 3.5 ore, astfel ca este indicat sa il incarcati dupa fiecare utilizare. Capul de aspirare motorizat dispune de 6 leduri care va vor permite sa aspirati cu usurinta praful din spatiile mai intunecate sau de sub comode, canapele sau fotolii. Recipientul de colectare are un volum de 0.45 litri si se goleste usor fara riscul de imprastiere a prafului si mizeriilor aspirare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Leifheit Regulus PowerVac

Aspirator compact de mana

Atat aspiratorul vertical cat si cel de mana au butoane pentru trecerea din modul Eco in cel Turbo care dispune de o putere mai mare de aspirare. Aspiratorul de mana este compact si usor de folosit si dispune de o perie extensibila care permite aspirarea si pe mobilierul cu suprafete delicate. In plus, in pachet este inclus si un accesoriu pentru aspirarea spatiilor inguste sau greu accesibile. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil care asigura captarea majoritatii particulelor de praf si alergeni. 

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate excelenta

+ motor puternic

+ autonomie de pana la 40 de minute

+ perie motorizata cu leduri

+ aspirator compact de mana

+ greutate redusa

+ materiale de calitate

Puncte slabe

– durata destul de mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Leifheit Regulus PowerVac este un aspirator vertical modern care are un motor puternic si o autonomie excelenta a bateriei. Peria motorizata cu leduri, aspiratorul de mana si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator vertical produs de Leifheit. 

Manual Leifheit Regulus PowerVac