Aspirator vertical Dirt Devil Cavalier DD698-1 review

  • Eficienta
    (5)
  • Accesorii
    (5)
  • Baterie
    (3.5)
4.5

Sumar

Dirt Devil Cavalier DD698-1 de fata va ofera o autonomie buna, o manevrabilitate foarte usoara si o eficienta foarte buna. Combinatia de dotari este una dintre cele mai atractive pentru categoria sa. Aspiratorul reprezinta o alegere ideala in cazul in care sunteti in cautarea unui model de capacitate medie pentru apartamente mici.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Ne aflam intr-o perioada in care toate dispoztivele din jurul nostru trec la un alt nivel. Am fost martorii integrarii telefoanelor in toate momentele din viata de zi cu zi, ai aparitiei panourilor de control touchscreen pentru electrocasnice si ai trecerii la tehnologii wireless. Este si randul aspiratoarelor sa se alinieze la noile standarde, iar Dirt Devil Cavalier DD698-1 este un exemplu perfect. Modelul apartine unuia dintre cele mai vechi branduri de aspiratoare si este foarte potrivit pentru a sublinia evolutia.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

aspirator-dirt-devil-cavalier-dd698-1

Unul dintre aspectele cele mai suparatoare de la aspiratoarele clasice era limitarea ariei de actiune din cauza cablurilor mult prea scurte. Odata cu aparitia aspiratoarelor verticale precum Dirt Devil Cavalier DD698-1, aceasta problema a disparut. Un aspirator vertical este mult mai usor si mai confortabil de folosit, fiind totodata si mai usor de depozitat.

Modelul de fata este foarte usor de manevrat si, in ciuda designului compact, are o capacitate destul de atractiva de aspirare. Modelul are o capacitate de 0.4 litri, comuna pentru categoria sa. Aspirarea se face pe uscat si este destul de puternica. Rezervorul pentru praf este alcatuit din plastic, ceea ce permite o curatare foarte usoara. Este de ajuns ca rezervorul sa fie inclinat deasupra cosului de gunoi pentru ca praful sa alunece. Curatarea rezervorului se face astfel extrem de simplu. Fara saci textili sau de hartie si fara praf imprastiat in toata camera.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

dirt-devil-cavalier-dd698-1

Aspiratorul functioneaza fara fir si are o autonomie de 24 de minute. Bateria ofera un timp suficient pentru o suprafata medie, de apartament. Aspiratorul este dotat cu o baterie reincarcabila si se poate incarca usor, la priza. Timpul de reincarcare nu este insa unul foarte scurt, trebuind sa asteptati peste 5 ore pentru o incarcare completa.

Pentru o manevrare foarte usoara, modelul este prevazut cu butoane de control pe maner. Aspiratorul Cavalier DD698-1 de la Dirt Devil are o greutate de doar 2.1 kg, putand fi ridicat si mutat cu usurinta.

aspirator-vertical-dirt-devil-cavalier-dd698-1

Dirt Devil Cavalier DD698-1 are un design foarte modern. Acesta are un aspect foarte dinamic si inspira rezistenta si performanta. Avand dimensiuni foarte reduse, aspiratorul isi va gasi loc cu usurinta in orice debara sau in spatele unei usi. Designul imbina argintiul cu rosul si negru intr-o combinatie foarte placuta vizual. Peria de aspirare are dimensiuni si o mobilitate ce permit acoperirea unor zone greu accesibile. Teava de aspirare este alcatuita din inox si este telescopica. Totul este gandit pentru a oferi o experienta cat mai confortabila la curatenie.

Dirt Devil Cavalier DD698-1 este un aspirator care va va permite sa uitati de cabluri, schimbarea prizelor si deplasarea greoaie dintr-o camera in alta. Dirt Devil este un brand cu o experienta foarte mare pe piata, care arata ca stie foarte bine care sunt nevoile clientilor si ca reuseste sa foloseasca tehnologiile noi pentru a le creste confortul. Aspiratorul de fata va ofera o autonomie buna, o manevrabilitate foarte usoara si o eficienta foarte buna. Combinatia de dotari este una dintre cele mai atractive pentru categoria sa. Aspiratorul reprezinta o alegere ideala in cazul in care sunteti in cautarea unui model de capacitate medie pentru apartamente mici.