Aspirator vertical Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 review

  • Eficienta
    (4)
  • Baterie
    (4.5)
  • Accesorii
    (5)
4.5

Sumar

Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 este un aspirator ergonomic si versatil, usor de utilizat si care necesita o intretinere minima. Avand un consum redus de energie, fiind usor si avand o putere buna de absorbie, acest aspirator este ideal pentru o aspirare rapida in special pe parchet, gresie sau alte pardoseli.

Praful, mizeria si bacteriile se depun de-a lungul timpului pe pardoseli si pe covoare, iar indepartarea lor este o activitate care necesita destul de mult timp. O solutie moderna care ofera o curatare buna prin aspirarea prafului, alergenilor sau a parului de animale este oferita de aspiratoarele verticale. Acestea combina o manevrabilitate buna si o greutate redusa cu filtrele performate si periile de dimensiuni mai mari. Astfel veti putea aspira cu usurinta in toata casa chiar si in locurile mai greu accesibile fara sa va mai provocati dureri de spate. Cu o experinta de mai mult de 100 de ani in producerea aparatelor de aspirare si curatare a pardoselilor, producatorul american Dirt Devil a lansat de curand aspiratoarele verticale din gama Cavalier.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Cavalier Parquet DD698-3 face parte din aceasta gama si este un aspirator vertical fara sac cu un design ergonomic care ofera o manevrabilitate buna si o greutate redusa. Motorul are o greutate de 1.4 kg in timp ce greutatea cu tot cu accesorii ajunge la 2.2 Kg. Acesta are o capacitate de colectare de 0.4 litri, iar nivelul zgomotului este de aproximativ 75 dB, o valoare destul de mare tinand cont de dimensiunile reduse alte aspiratorului.

Aspiratorul vertical Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 functioneaza cu o baterie Li-Ion de 21.6 V care ii asigura o autonomie de functionare de aproximativ 24 de minute, suficient pentru aspirarea unui apartament cu dimensiuni medii. Incarcarea bateriei dureaza 5 ore si jumatate cu un consum de energie de 0.055 kWh, iar dupa incarcarea completa acesta nu mai consuma energie chiar daca este lasat in priza. Bateria aspiratorului se poate scoate, putand astfel sa o inlocuiti sau sa mai cumparati una pentru o mai mare autonomie de functionare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Montarea aspiratorului se face usor, iar pornirea/oprirea se face prin apasarea butonului din fata manerului. Acesta se poate bloca pentru a nu trebui sa il tineti apasat pe durata utilizarii. Cavalier Parquet DD698-3 are un singur nivel de putere, dar are o perie motorizata cu functie turbo care poate fi activata din partea exterioara a motorului. Cu ajutorul acesti perii veti obtine rezultate foarte bune la aspirarea pe suprafete dure, in timp ce aspirarea covoarelor si mochetelor lasa putin de dorit. Alte accesorii incluse sunt o perie pentru parchet, o perie flexibila pentru mobila si o duza lunga si flexibila pentru rosturi, mobila si tapiterie.

Dispozitivul de colectare este practic, avand un capac care se deschide in momentul in care se doreste golirea, putand astfel sa evitati contactul cu praful si murdaria. Filtrarea se face printr-o unitate cu ciclon si o tesatura filtranta, ambele trebuind spalate regulat cu apa pentru a mentine puterea de absorbtie. Un inconvenient al acestui tip de aspirator este faptul ca trebuie montat un suport de perete pe care sa fie depozitat impreuna cu accesoriile sale.

In concluzie,  Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 este un aspirator ergonomic si versatil, usor de utilizat si care necesita o intretinere minima. Avand un consum redus de energie, fiind usor si avand o putere buna de absorbie, acest aspirator este ideal pentru o aspirare rapida in special pe parchet, gresie sau alte pardoseli.