Aspirator vertical Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 review

  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (3.8)
4

Sumar

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 este un aspirator vertical versatil care permite curatarea facila a suprafetelor dure dar si a canapelelor si fotoliilor. Puterea buna de aspirare, autonomia decenta, accesoriile utile sunt alte cateva avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Hoover. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale fara fir au devenit tot mai populare in ultimii ani datorita manevrarii facile si a timpului de utilizare in crestere oferit de bateriile Li-Ion. Aceste aspiratoare permit aspirarea facila a prafului, firmiturilor si a firelor de par ale animalelor de pe gresie, parchet si covoare mai subtiri. Exista si modele 2 in 1 care includ un aspirator de mana pe care il veti putea utiliza pentru aspirarea tapiteriei, mobilierului sau a banchetelor din masina. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator 2 in 1 care este produs de Hoover.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011

Aspirator fara fir 2 in 1

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 este un aspirator vertical fara fir cu un design modern gri-argintiu cu insertii rosii. Aspiratorul are un maner ergonomic si un buton care activeaza functionarea continua fara sa trebuiasca sa il tineti apasat pe timpul utilizarii. Acest model are dimensiuni de 25.2 x 112 x 18.5 cm si o greutate de 3.5 Kg cu tot cu accesorii, astfel ca va putea fi manevrat usor chiar si pentru aspirarea spatiilor inguste sau a scarilor.

Autonomie buna a bateriei

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 are o baterie Li-Ion de 22 V care ofera o putere buna de aspirare, autonomia maxima fiind de 25 de minute. Trebuie insa sa luati in calcul ca timpul de utilizare va scadea simtitor daca veti utiliza peria motorizata inclusa in pachet. Durata de incarcare completa a bateriei este de 6 ore astfel ca va trebui sa o incarcati dupa fiecare utilizare. Un alt aspect negativ este nivelul zgomotului de 75 dB, care va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Aspirator de mana usor manevrabil

Daca veti inaltura tubul metalic si veti adauga peria de mici dimensiuni, veti avea un aspirator de mana care se va putea utiliza pentru aspirarea facila a saltelelor, canapelelor, fotoliilor sau scaunelor dar si pentru curatarea portbagajului sau a scaunelor si banchetelor din masina. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.7 litri si se goleste usor fara a imprastia praful si mizeriile aspirate iar sistemul de filtrare capteaza chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011

Accesorii utile

Aspiratorul are o articulatie rotativa care va permite aspirarea in spatiile greu accesibile precum cele de sub comode, paturi sau canapele. Pe langa peria motorizata multisuprafete, in pachet veti gasi incluse si o perie simpla de mici dimensiuni si o duza pentru aspirarea spatiilor inguste. In plus, exista si un suport care se poate prinde de un perete pentru a economisi spatiul de depozitare.

Puncte tari

+ design modern

+ greutate redusa

+ maner ergonomic

+ putere buna de aspirare

+ autonomie decenta a bateriei

+ accesorii utile

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat

– timpul mare de incarcare a bateriei

Concluzii

In concluzie, Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 este un aspirator vertical versatil care permite curatarea facila a suprafetelor dure dar si a canapelelor si fotoliilor. Puterea buna de aspirare, autonomia decenta si accesoriile utile sunt alte cateva avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Hoover.