Aspirator vertical Xiaomi Mijia 1C review

Xiaomi Mijia 1C
Xiaomi Mijia 1C

Product Name: Xiaomi Mijia 1C

Brand: Xiaomi

  • Putere
    (4.7)
  • Autonomie si Filtrare
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Xiaomi Mijia 1C este un aspirator vertical cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Gama variata de accesorii, autonomia de pana la 60 de minute si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator stick o alegere excelenta pentru orice casa. 

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale sunt ideale pentru curatarea rapida a pardoselii si a covoarelor subtriri de firmituri, scame, fire de par sau praf. Cele mai voluminoase modele sunt mai puternice si dispun de acumulatori care le asigura o autonomie care poate sa depaseasca 60 de minute. In schimb, modelele stick au o greutate mai redusa, fiind mult mai usor de manevrat cu o singura mana. Un astfel de aspirator stick este si modelul produs de compania chineza Xiaomi a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Xiaomi Mijia 1C

Aspirator vertical usor de manevrat

Xiaomi Mijia 1C este un aspirator vertical tip stick cu design elegant de culoare alba cu insertii portocalii. Aspiratorul are un maner ergonomic care asigura utilizarea facila atat pentru aspirarea pardoselii cat si a peretilor sau tavanului. Prin scoaterea tubului metalic, aspiratorul se transforma intr-unul de mana, ideal pentru curatarea tapiteriilor, a mobilierului sau a interiorului autoturismelor. Dimensiunile aspiratorului sunt de 32.2 x 21.2 x 11.1 cm iar greutatea fara accesorii este de doar 1.5 Kg. 

Performante excelente de curatare

Xiaomi Mijia 1C are un motor 9-cyclone cu putere de 350 W si putere de aspirare de 120 W care permite aspirarea eficienta a parchetului, gresiei sau a covoarelor subtiri. Acumulatorul Li-Ion cu capacitate de 2500 mAh asigura o autonomie maxima de 60 de minute, suficient pentru aspirarea unui apartament cu 3-4 camere. Durata de incarcare a acumulatorului este de 3.5 ore, de aceea este indicat sa il puneti la incarcat dupa fiecare utilizare. Recipientul de colectare se goleste usor fara sa existe riscul imprastierii prafului si impuritatilor aspirate. Nivelul zgomotului este de 72 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu alte aspiratoare verticale cu putere similara. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator vertical Xiaomi Mijia 1C

Filtru HEPA cu 5 straturi

Sistemul de filtrare contine un filtru HEPA in 5 straturi care asigura captarea a pana la 99,97% dintre particulele de praf si alergeni cu dimensiuni minime de 0.3 microni. Pentru a asigura functionarea eficienta a aspiratorului filtrul va trebui curatat si spalat periodic. Peria principala motorizata asigura curatarea eficienta a suprafetelor dure, protejand in acelasi timp pardoselile care se zgarie usor. In pachet exista incluse alte 3 accesorii pentru diferite tipuri de suprafete si un suport de incarcare pe care il puteti monta pe un perete. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor puternic

+ sistem eficient de filtrare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ perie motorizata si alte 3 accesorii incluse

+ autonomie de pana la 60 de minute

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– durata destul de mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Xiaomi Mijia 1C este un aspirator vertical cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Gama variata de accesorii, autonomia de pana la 60 de minute si nivelul rezonabil al zgomotului fac din acest aspirator stick o alegere excelenta pentru orice casa.