Aspirator Zelmer 7920.0ST Review

  • Functii
    (5)
  • Putere
    (4)
  • Design
    (4.5)
4.5

» Nu ratati reducerile de pana la 30% card cadou la produsele din campania
Black Friday de Iarna de la Flanco
Click aici pentru oferta

Aspiatorul Zelmer 7920.0ST are un design modern si o mulțime de funcții utile pe care le puteti folosi pentru a spala covoarele, mochetele sau tapiteriile ca la o curatatorie chimica. Modelul Zelmer 7920.0ST este alb, cu insertii argintii, poate functiona atat cu sac cat si fara sac, are o raza de actiune de 12 metri si o capacitate a motorului de 1700 wati. Aspiratorul dispune de un filtru de apa si un flitru de aer lavabil HEPA care protejeaza aerul din incapere, filtrand particulele fine de praf, fiind o alegere bună pentru persoanele cu alergii. Datorită faptului ca este incorporat cu mai multe duze, aspiratorul Zelmer 7920.0ST va putea curata orice tip de suprafata sau covor atat prin aspirare uscata cat si prin spalare cu apa.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Zelmer-7920.0ST

Desi are o greutate de 8,5 kilograme si un nivel destul de mare al zgomotului de 80 dB, aspiratorul Zelmer 7920.0ST  poate fi o alegere foarte buna tinand cont ca prin sistemul digital EcoPower veti putea controla puterea de aspirare, putand astfel ajusta performanta aspiratorului si economisi energia atunci cand nu este necesara folosirea integrala a puterii de 1700 W.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Caracteristici:

Curățarea: uscat / umed;
Putere: 1700 W;
Colector de praf: Aquafilter, capacitate 1,70 l;
Control al puterii: pe carcasă;
Filtru fin: da
Lungime cablu de alimentare: 5,6 m;
Dimensiuni aspirator: 34x45x39 cm;
Greutate: 8.5 kg;

Aspirator-Zelmer-7920.0ST
Informații suplimentare: capacitate colectare praf 3L; rezervor apa 6L; 1,7 l rezervor detergent.
Accesorii:  perie mică, accesoriu pentru spatii inguste, duza pentru aspirare lichide, perie turbo, duza mica pentru spalarea covoarelor si a tapiteriei, perie pentru parchet si tub telescopic metallic.