Aspirator Zelmer 829.5SK review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Functii
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.7

» Nu ratati reducerile de pana la 30% card cadou la produsele din campania
Black Friday de Iarna de la Flanco
Click aici pentru oferta

Oricat de mult ne-ar placea sa avem casa curata, maturatul sau aspiratul reprezinta pentru toata lumea o corvoada, deoarece, de multe ori, oricat de mult am insista cu aceste produse pentru a curata covorul, acesta parca tot prezinta urme de praf sau murdarie, fiind nevoie de foarte mult timp pentru a obtine rezultatul pe care chiar il doresti.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Zelmer-829.5SK

De aceea, pentru rezultate excelente, este recomandat un aspirator cu filtrare prin apa, ca Zelmer 829.5SK. Un astfel de aspirator prezinta recipienti produsi din plastic, in loc de sac, praful fiind filtrat cu ajutorul apei, aerul care este eliberat fiind cu mult mai curat. Acest sistem se completeaza cu filtre realizate din plastic sau panza. Cel mai important avantaj este reprezentat de faptul ca se poate folosi pentru a curata intreaga casa, nu doar covoarele si parchetul, ci si perdelele, mobila si variate tipuri de tesaturi. Chiar daca acest model este un aspirator cu filtrare prin apa, tipul sau de aspirare este, insa, uscata, ceea ce inseamna ca nu va lasa urme umede prin locuinta.

Designul sau este unul modern, fiind similar majoritatii aspiratoarelor contemporane. Culorile alese de producatori pentru acest model sunt griul si rosul. Dimensiunile sale nu sunt foarte potrivite, oferind destul spatiu pentru ca praful si mizeria sa fie aspirate, insa, din fericire, nici nu ocupa un spatiu foarte mare in incaperea in care este depozitat.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Aspiratorul cu filtrare prin apa Zelmer 829.5SK include un filtru de tip HEPA. Puterea totala a acestui model este de 1500 W, alimentarea sa facandu-se la retea. Capacitatea de colectare a aspiratorului discutat este de 3 litri, oferind un spatiu destul de mare pentru adunarea prafului, a mizeriei etc., fara sa fie nevoie sa cureti aspiratorul imediat dupa fiecare aspirare sau in timpul ei, dupa cum s-ar intampla daca nu ar fi loc destul in el.

Modelul acesta de aspirator include o serie intreaga de accesorii care iti vor usura treburile casnice, terminand treaba nu doar mai repede, ci si mai eficient, in urma sa ramanand doar curatenie. Printre acestea se numara un accesoriu pentru curatarea rosturilor dintre placile ceramice. De asemenea, aspiratorul cu filtrare prin apa Zelmer 829.5SK mai include o perie mica, cu aceasta putand sa cureti locurile greu accesibile.

Cablul aspiratorului cu filtrare prin apa Zelmer 829.5SK este derulat automat in momentul apasarii unui buton special, cablul respectiv avand o lungime totala de opt metri, oferindu-ti destul spatiu pentru a te putea deplasa prin toata casa, fara sa mai schimbi sursele de alimentare. Nivelul de zgomot pe care il poate atinge modelul acesta este de 80 dB, insa puterea sa poate varia, ceea ce inseamna ca poti sa ajungi si la un nivel mai mic de putere, daca acesta este prea puternic.

Din fericire, aspiratorul cu filtare prin apa Zelmer 829.5SK are un pret foarte accesibil, existand si posibilitatea de a-l achizitiona intr-o serie de rate lunare.