HMS M6993, Bicicleta mangnetica de fitness, volanta 8 Kg, 120 Kg max – Pareri si Review

▷ HMS M6993 Bicicleta de Fitness ⭐ Review si Pareri
Bicicleta de fitness HMS M6993

Product Name: HMS M6993

Product Description: HMS M6993 este o bicileta de fitness cu rezistenta magnetica si volanta de 8 Kg. Bicicleta dispune de un scaun reglabil si de 16 niveluri de rezistenta.

Brand: HMS

 • Utilizare
  (4.8)
 • Rezistenta
  (4.5)
 • Functii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

HMS M6993 este o bicicleta de fitness cu greutate redusa si rezistenta magnetica. Cele 16 niveluri de rezistenta, scaunul reglabil si cele 24 de programe disponibile fac din aceasta bicicleta de fitness produsa de BHS o alegere excelenta atat pentru pasionatii de sport.

Pros

+ design modern;

+ scaun reglabil;

+ curele pentru pedale;

+ volanta de 8 Kg;

+ 16 niveluri de rezistenta;

+ functii utile.

Cons

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitate Bluetooth.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Anotimpurile reci nu permit practicarea unor sporturi in aer liber, insa exista optiunea de utilizare a unor aparate de fitness in interior. Bicicleta magnetica este cel mai popular aparat de fitness care va permite sa va mentineti greutatea optima prin efectuarea unor exercitii in confortul casei. Cele mai performante modele dispun de scaune ergonomice, de mai multe trepte de ajustare a dificultatii si de senzori care masoara pusul sau viteza. HMS M6993 este o bicicleta de fitness cu specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vezi si: Topul celor mai bune biciclete de fitness

Bicicleta de fitness HMS M6993

HMS M6993  – design, scan si dimensiuni

Bicicleta de fitness HMS M6993 are un design modern, cu baza argintie si panou de control de culoare neagra. Scaunul ergonomic se poate ajusta atat vertical cat si orizontal, pentru a asigura o utilizare confortabila indiferent de inaltime. Bicicleta o structura solida si roti de transport in partea frotantala care permit mutarea facila dintr-o camera in alta. In partea din spate exista un sistem de nivelare care asigura o buna utilizare chiar si cand pardoseala nu este dreapta. 

Acest model are dimensiuni de 97 x 59 x 132 cm si o greutate de 28 Kg, putand fi utilizata atat de catre persoane cu o greutate maxima de 120 Kg. Alte biciclete de fitness pe care le-am analizat sunt: Techfit R470 sau REEBOK GB40s.

Volanta si rezistenta

Bicicleta HMS M6993

HMS M6993 are o volanta cu o greutate mare de 8 Kg, care asigura o rezistenta magnetica excelenta. Rezistenta poate fi reglata in 16 niveluri, ceea ce face ca acest model sa poata fi utilizat atat de catre incepatori cat si de catre avansati. Pedalele dispun de curele reglabile pentru prinderea piciorului, evitand astfel o posibil accidentare. Ghidonul este acoperit cu un cauciuc moale si dispune de senzori care masoare pulsul.

Programe, functii si garantie

HMS M6993

Panoul de control contine un display digital cu dimensiuni de 12.6 x 5.9 cm, unde puteti vedea diferiti parametri ai antrenamentului. Sub display exista 5 butoane pentru pornire/oprire, selectarea programului sau a modului de utilizare. Acest model dispune de 24 de programe, iar computerul afiseaza permanent timpul, distanta parcursa, viteza, caloriile sau rotatiile pe minut. Acest model dispune de o garantie standard de 24 de luni, care poate fi extinsa in momentul achizitiei cu un cost suplimentar. 

Puncte tari

+ design modern;

+ scaun reglabil;

+ curele pentru pedale;

+ volanta de 8 Kg;

+ 16 niveluri de rezistenta;

+ functii utile.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– lipsa conectivitate Bluetooth.

Concluzii

Concluzionand, HMS M6993 este o bicicleta de fitness cu greutate redusa si rezistenta magnetica. Cele 16 niveluri de rezistenta, scaunul reglabil si cele 24 de programe disponibile fac din aceasta bicicleta de fitness produsa de BHS o alegere excelenta atat pentru pasionatii de sport.