Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s review

🥇 REEBOK GB40s
Bicicleta fitness REEBOK GB40s

Product Name: REEBOK GB40s

Product Description: REEBOK GB40s este o bicicleta de fitness cu volanta de 9 Kg si display digital mare.

Brand: Reebok

  • Utilizare
    (4.7)
  • Functii si programe
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

REEBOK GB40s este o bicicleta moderna de fitness are 32 de niveluri de rezistenta si un scaun confortabil. Display-ul digital, cele 12 programe prestabilite si utilizarea silentioasa sunt alte atuuri ale acestei biciclete produse de Reebok.

Persoanele care lucreaza de acasa nu trebuie sa neglijeze activitatile fizice pentru asigurarea sanatatii si a unui tonus cat mai bun. Oferta de aparate de fitness care se pot utiliza acasa este foarte variata, putand sa alegeti in functie d ebuget intre un stepper, o bicicleta de fitness sau o banda de alergat. Bicicletele de fitness sunt printre cele mai populare astfel de aparate, care permit imbunatatirea sistemului cardiovascular si tonifierea picioarelor. In continuare va vom prezenta o bicicleta de fitnes produsa de Reebok, care este unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial de aparate de fitness care se utilizeaza acasa.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune biciclete de fitness

Bicicleta fitness REEBOK GB40s

Bicicleta moderna de fitness

REEBOK GB40s este o bicicleta fitness cu design elegant de culoare neagra cu insertii argintii si portocalii. Montarea bicicletei dureaza cel mult 40 de minute, daca urmati instructiunile clare care sunt incluse in pachet. Bicicleta are o greutate de 31.3 Kg, fiind destul de greu de mutat, insa asigurand o stabilitate buna chiar si atunci cand nu stati pe scaun. Dimensiunile bicicletei sunt de 92 x 25.5 x 58.5 cm si poate suporta o greutate maxima de 120 Kg, fiind potrivita atat pentru incepatori cat si pentru persoane experimentate. 

Scaun si pedale ajustabile

REEBOK GB40s are un scaun care se poate ajusta atat vertical cat si orizontal, asigurand astfel o pozitie confortabila atat persoanelor mai inalte cat si celor mai scunde. Volanta de 9 Kg asigura o pedalare lina si silentioasa chiar si in timpul trecerii dintr-un nivel de rezistenta in altul (exista 32 de niveluri de rezistenta magnetica iar tranzitia se face foarte destul de repede). Din pacate, ghidonul nu se poate ajusta, astfel ca pozitia de utilizare poate sa devina inconfortabila pe timpul antrenamentelor mai lungi. Pedalele sunt suficient de mari si au curele ajustabile care se pot modifica in functie de preferinte. In partea din fata exista un suport pentru sticla de apa iar ghidonul are senzori pentru masurarea pulsului cardiac la nivelul mainilor. 

REEBOK GB40s

Display digital color

Panoul de control are un display digital de 5 inch si 6 butoane pentru accesarea unor meniuri sau activarea unor functii suplimentare. Veti putea sa monitorizati atat viteza, timpul, distanta dar si caloriile, pulsul si numarul rotatiilor pe minut. Aveti la dispozitie 12 programe prestabilite precum parcurgerea unei anumite distante, arderea unui numar de calorii sau utilizarea un anumit timp insa va veti putea sa si personalizati programele in functie de preferinte. 

Puncte tari

+ design modern

+ scaun confortabil

+ display digital mare

+ 12 programe prestabilite

+ 32 de niveluri de rezistenta

+ utilizare silentioasa

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, REEBOK GB40s este o bicicleta moderna de fitness are 32 de niveluri de rezistenta si un scaun confortabil. Display-ul digital, cele 12 programe prestabilite si utilizarea silentioasa sunt alte atuuri ale acestei biciclete produse de Reebok.